Uyku

79 görüntüleme
N

Naciye

29 Kasım 2025 10:01
Kızım 13 aylıktan bu yana (şu an 18 aylık) geceleri uyanıp 2 3 saat uyumuyor yani her şeye dikkat ettim ama yok bazen birkaç gün düzeldiği oluyor sonra yine aynı uykusu var gözleri kapalı ama uyumuyor uyumamak için dönüyor sürekli yatakta ,dişleri çıkıyor üst üste azılar çıktı 3 köpek dişi çıktı sonuncusu kaldı onunla mı ilgili bilmiyorum ama çok yoruldum gerçektn desteksiz de uyuyor
S

Sembo

29 Kasım 2025 10:12
Ay demeyin benimkide bir yaşında yeni başladı bu huyuna akşam 10 da yatsa gece 1 gibi kalkıp 2 saat uyumuyor birde baya enerjik umarım alışkanlık yapmaz yaa
N

Naciye

29 Kasım 2025 10:14
Korkutmak istemem ama benim kızımda 2 saat ile başladı gittikçe süre artıyor dün 4 saat uyumadı valla psikolojim yerlerde artık
Meryem

Meryem

29 Kasım 2025 10:42
Aman allahım. Kızım 5 aylık allahım korku filmi gibiymiş inşallah biz de böyle birsey olmax
N

Naciye

29 Kasım 2025 10:54
Umarım yaşamazsınız her ihtimali denedim en son yanımda yatırdım bir hafta düzeldi sonra yine aynı oldu ben en başından beri rutinlerle uyutuyorum uyku saatleri bile aynıdır gece uyumasa dahi en geç 8,5 ta uyandırırım gece asla konuşmam ışık zaten sıfır destekli uyku yok kendi kendine uyur açlıktır ortam ısısıdır hepsine dikkat ediyorum ama yok çareler çaresiz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir