Uyku
105 görüntüleme
J
Jelin ..
24 Kasım 2025 18:05
Bebeğime kendim uyku eğitimi vermeye çalışıyorum(malum fiyatlar tavan) memede uyuyor. Birkaç yerde gördüm emzirme işini uyku öncesi başka bir odada yapın diye iki gündür öyle yapıyorum getirip yatağına yatırıp pış pış yapıyorum, birkaç kere gidip emzirip geliyoruz yatağa yatırıyorum bir buçuk saat falan sürdü bu iş ama kendi yatağında uyudu. Bu yaptığım yöntem doğru mu yoksa gereksiz mi onu merak ediyorum. @fatma uygur
J
Jelin ..
24 Kasım 2025 18:05
@Fatma Uygur
C
Ceren ..
24 Kasım 2025 18:27
ben de aynı konuyu açmayı düşündüm kendi kendime yapabilir miyim bilmiyorum çok zor geliyo ama uyku eğitimi almak da çok pahalı kafam çok karıştı
H
Hatice K.
24 Kasım 2025 19:04
Ben aynı yerde emziriyorum karnı iyice doyunca kendisi bırakıyor bırakınca da kundak yapıp bırakıyorum uyuyor. Bu arada emzik veriyorum Memede uyuduğunu sanıp dalıyor. Bir de böyle dene belki daha kısasürede uyur. Kendi kendine uyuması daha iyi ( 2 aylık oğlum )
J
Jelin ..
24 Kasım 2025 19:10
2 aylıkken benim bebeğimde öyleydi 4. Aya kadar rahattık gündüz emzikle kendi uyurdu gece uykusuna geçerken emzirir uyanık yatağına bırakır kundak yapardım pış pış uyurdu hemen 4. Aydan sonra oldu emziği bıraktı başka emzik aldım onu da istemedi memede uyumak istiyor gece sürekli uyanıyor meme istiyor meme bağımlısı oldu ( şuan 6 aylık )
C
Ceren ..
24 Kasım 2025 19:21
benim kızım da beş aylık dördüncü ayda herşey bozuldu memede uyumaya başladı o da eğer uyumazsa evde eşim varsa sallıyoruz yoksa ki desteksiz büyütüyorum o zaman oynatıp yormaya çalışıyorum sonra yine emziriyorum kundağı da bırakamadık elleriyle kendini uyandırıyo çok yoruldum
H
Hatice K.
24 Kasım 2025 19:37
Anne olmak gerçekten çok büyük bir sorumluluk ve en zor iş bence her şeyi onunla öğreniyor yapıyorsun 😔 sabır gerektiren bir iş bu uyku sorunu benimkisi de yatağa koyar koymaz uyanırdı bazen hala aynı fakat usanmadan deniyorum