Uyku

75 görüntüleme
Edanur D.

Edanur D.

22 Kasım 2025 08:34
9 aylık bebeğim her sabah kalktıgında altına geçirmiş oluyor bez iyi bi marka kullanıyoruz gündüz geçirme yapmıyo ama uyurken heralde çok fazla çişini yaoıyor buyüzden geçiyor bu üşüdüğünün anlamınamı geliyor ya oda sıcaklıgı çok yerimde aslında sadece üzerine kalın bişey asla örttürmüyo üstünü açamadıgında yada üstünü örttüğümde yüz kere uyanır ince bişeyle örtüyorum öyle uyuyo ama bu seferde geçiriyo
İlsu O. K.

İlsu O. K.

22 Kasım 2025 08:51
Merhaba; gece bakım veriyor musunuz? Yani bezini değiştiriyor musunuz gece uyuttuğunuz bezle sabaha kadar yatırıyorsanız taşma olabilir ☺gece bebeğinizin ense ve göğüsünü kontol edip buna göre bir kaç incelte ya da kalınlaştırabilirsiniz. Ya da en kullanışlısı oda ısınız sabitse tog değerli bir tulum 🙏🏻
Kübra E.

Kübra E.

22 Kasım 2025 08:56
Merhaba benim bebeğim de 10 aylık. Gece bir kere mama için uyandığında altını da değiştiriyorum hiç konuşmadan ve ışık açmadan sonra uyumaya devam ediyor. Değiştirmediğim günlerde evet sabah mutlaka bezi taşmış oluyor.
Edanur D.

Edanur D.

22 Kasım 2025 08:58
Bebeğimde bir kere kalkıyor ama çok zor uykuya geri döndürüyorum birde bezini açarsam hiç uyumaz diyerekten denemedim sabaha kadar durdu bezle
G

Gökçin N.

22 Kasım 2025 09:16
Ben denedim altını değiştiemeyi gece. 3te uyandı,sabah 7ye kadar uyumadı :)
Ç

Çağla y.

22 Kasım 2025 09:34
Merhaba ben her bezi denediktem sonra prma prmium da karar kıldım ve tog değerli bir tulum aldım oda 25 derece çok soğuk bir ilde yaşıyoruz gece boyuncada değiştirmiyorum taşma yapmadı
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

22 Kasım 2025 10:04
Bebeğim 6 ay 20 günlük. Molfix kullanıyorum gece kaka yapmadığı sürece altını değiştirmiyorum sabaha kadar bezi ağzına kadar dolmuş oluyor ama hiç taşma yapmadı şimdiye kadar.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir