Uyku
79 görüntüleme
T
Tuğçe B.
21 Ağustos 2025 18:53
Merhabalar güzel anneler, 3 ay geçiş uyku düzeniniz nasıl çok merak ediyorum. Biz gündüzleri nerdeyse hiç ama hiç uyumuyoruz.
H
Hülya A. ..
21 Ağustos 2025 19:24
Benim bebeğim de 4 aylık ve 2 aylık olduğundan beri gündüzleri en fazla 30 dk uyuyordu son bir haftadır 20 dakikaya düştü çok zor gercekten nasıl düzelecek ya da düzelecek mi hiç bilmiyorum
T
Tuğçe B.
21 Ağustos 2025 19:26
Sabah sekizden beri meme gaz kucak, meme gaz kucak, bir gram uyku yok maksımum 10 dk. İnanın bende bilmiyorum nasıl düzelecek

Yeter O. ..
21 Ağustos 2025 19:34
Bebeğim iki buçuk aylık ilk başlarda çok sıkıntılıydı. Yarım kundak yapıp yatırıyorum gündüz tabi uykuya tam dalınca kundağı açıyorum mışıl mışıl yatıyor iki saat filan deneyin

Çağla
21 Ağustos 2025 19:37
Benimde bebeğim 3.5 aylık gunduzlerı kucaktan ındıhı zaman uyanıyor, biraz daha buyumesını bekliyorum gazları bıtınce uzayacaktır
E
Elif G.
22 Ağustos 2025 14:59
Kızları sizi üzmek istemem ama en az altı ay uyku düzeni yok maalesef. Çünkü dörtdüncü ay atağı vs yaşanıyor. Evet yıpranıyorsunuz kendinize zaman ayıramıyorsunuz yoruluyorsunuz tahmin edebiliyorum. Ama gerçekten hemen hemen bi düzenden bahsetmek istiyorsanız ilk altı aydan Snra yediden Snra falan yani 🥰