Uyku

43 görüntüleme
Z

Zehra U.

18 Ağustos 2025 09:04
Bebeğim 4 aylık fakat hala uyku düzenimiz yoluna girmedi gündüz neyse de gece uyurken sürekli sallanmak istiyor ve rutin 5.3 da kalkıyor o saate kadar de belki 3 belki 2 kere uyanıyor hepsi de çığlık çığlığa oluyor 4 aydır gün yüzü görmedim ve çok yoruldum emzirirken sürekli ağlıyor ağlamadığı sayısı bir elin parmağını geçmez doktorlara sürekli söylüyorum kolik deyip yolluyorlar onca gaz damlasını ben içsem burdan uzaya çıkarım anlayacağınız çok yoruldum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık düzene girmek istiyorum
Ayşenur E. .

Ayşenur E. ..

18 Ağustos 2025 09:13
Zehra hanım sizi çok iyi anlıyorum bebeğinizle sürekli siz mi ilgileniyorsunuz yoksa baba da yardımcı oluyor mu? Eğer sadece siz ilgileniyorsunuz ister istemez bebekler anne ki stresi hissediyor o yüzden tavsiye olarak akşam ve geceleri baba ilgilensin baba uyutsun. Sizin kolunuz bile bebeği uyutmaz sürekli emmek isteyebilir. Bir de diş sancıları kaçınılmaz oluyor salya da artış durumundan da anlayabilirsiniz. Eğer öyle ise dr ile görüşüp tetagil granül kullanıp kullanmayacağınızı da sorabilirsiniz tabii bütün şikayetlerinizi söyleyin…
Fadile B.

Fadile B.

18 Ağustos 2025 19:15
Acaba gaz sancısı mı var ya da oda sıcaklığı falan mı yeterli düzeyde değil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir