Uyku
111 görüntüleme
C
Cansu Y.
25 Temmuz 2025 17:15
5.5 aylık kızım günlükleri g uyumuyor sadece memede uyuyor yatağına koyduğumda hemen uyanıyor. Sonrasında sürekli gözlerini ovuşturuyor uykuya dalamıyor. Ne yapabilirim
T
Tuğba A.
25 Temmuz 2025 17:20
Benimde kızıö 6 aylık emzık kullanmadı o yüzden hep emerek uyudu uykuları çok kısa desteksi uyku vermeye çalıştık ama nafile bence ne yapacağımı bılmıypruö
A
Asya A.
25 Temmuz 2025 17:29
Ya bizimde aynı altı buçuk aylık uykudan ağlıyo ama uyuyamıyo çok sıkıntılı bi durum ya
H
Hatice K.
25 Temmuz 2025 18:33
benim bebeğimde de o aylar öyle olmuştu. mecbur saatlerce kucağımda uyutuyordum yoksa çok agresif oluyordu. Bir iki hafta sürdü sonra düzeldi.
B
Beril B.
25 Temmuz 2025 18:50
14 aylık hala emerek uyuyor ama tam dalmaya yakın ben yatağına koyup elimi sırtından destekliyorum bir süre sonra yavaş yavaş çıkıyorum uyuyor o aylarında benimde 1 saatte 2 saatte uyanmalarım oluyordu ve hepsinde de emzirerek uyutuyorum hala öyle şimdi 4 saatt sonra uyanıyor ama yine emzirerek uyutuyorum diğer türlüsü uzun sürüyor ve uykulu olduğumuz için bende zorlanıyorum yoksa diyorlar ki meme vermeden pış pışla uyutun ara uyanmaları ama çok zor 😅
S
Sümeyye S.
25 Temmuz 2025 19:08
Cansu Hanım, eğer başka bir problemi yoksa atak haftasına hoş geldiniz. 😁 Bu aya kadar gece gündüz neredeyse aynı saatlerde uyuyan bebeğimiz uyumamaya, uyuyamamaya başladı. Max 2,5 saat uyanık kalıyordu o kadar bile değil. 5 saat uyanık kaldığını gördük. Gözlerinden uyku akıyor derler ya o haldeyken uykuya dalamıyor. Meme emiyor ama bir yandan emeklemeye çalışıyor falan uyutmaya çalıştıkça direniyor vs. Ben uyku sinyallerini gördüğümde emerek uyuduğu için emziriyorum hareketleniyor dönüyor o zaman kucağıma alıyorum odada yürüyorum kitap vs. gösteriyorum biraz sakinleşince tekrar emziriyorum bir daha olursa bir daha kucağıma alıyorum oda değiştiriyorum yürüyorum gözlerini ovuşturuyorsa iyice kucakta yürüyerek ninni söylüyorum vs. 2-3 kere kucakta uyuyakaldı bu şekilde. Bizim örneğimiz böyle. “Bebeğiniz uyumuyor mu?” diye bir başlık var o yazıyı altındaki soru cevapları okuyabilirsiniz.
C
Cansu Y.
25 Temmuz 2025 19:12
Herhangi bir sorunumuz yok çok şükür ama 4. Ayımızda diş çıkardık şu an alt iki dişler çıktı damakları çok kaşınıyor belki o yüzden de olabilir. Yatırdığımda hemen gözlerini açıyor ben yanındaysam tekrar kapatıyor ayrılık kaygısı da yaşıyor sanırım 🥲
S
Sümeyye S.
25 Temmuz 2025 19:22
Ayrılık kaygısı da başlıyormuş bu ayda. Bilgi edinmek adına 26. Hafta atağı, ilişkiler dünyası diye aratıp okuyabilirsiniz. 😊
R
Rabia G.
26 Temmuz 2025 12:35
6 aylık bebeğim ne yaparsam yapım uykusu kısa oluyor 20 ile 40 dakika nadir 1 saat olıyor hadi desem ki uykusunu alıyor sonrasında alamadığını anlıyorum çünki huzursuz ve göz ovuşturması vs ordan anlıyorum alamadığını napabilirim acaba :(
C
Cansu Y.
26 Temmuz 2025 13:15
Rabia hanım benim bebeğim kucakta sallanmak istiyor hep koyduğum an uyanıyordu bugün hamak beşikte uyuttum işe yaradı siz de böyle alternatifler bulabilirsiniz tavsiye ediyorum