Uyku

111 görüntüleme
C

Cansu Y.

25 Temmuz 2025 17:15
5.5 aylık kızım günlükleri g uyumuyor sadece memede uyuyor yatağına koyduğumda hemen uyanıyor. Sonrasında sürekli gözlerini ovuşturuyor uykuya dalamıyor. Ne yapabilirim
T

Tuğba A.

25 Temmuz 2025 17:20
Benimde kızıö 6 aylık emzık kullanmadı o yüzden hep emerek uyudu uykuları çok kısa desteksi uyku vermeye çalıştık ama nafile bence ne yapacağımı bılmıypruö
A

Asya A.

25 Temmuz 2025 17:29
Ya bizimde aynı altı buçuk aylık uykudan ağlıyo ama uyuyamıyo çok sıkıntılı bi durum ya
H

Hatice K.

25 Temmuz 2025 18:33
benim bebeğimde de o aylar öyle olmuştu. mecbur saatlerce kucağımda uyutuyordum yoksa çok agresif oluyordu. Bir iki hafta sürdü sonra düzeldi.
B

Beril B.

25 Temmuz 2025 18:50
14 aylık hala emerek uyuyor ama tam dalmaya yakın ben yatağına koyup elimi sırtından destekliyorum bir süre sonra yavaş yavaş çıkıyorum uyuyor o aylarında benimde 1 saatte 2 saatte uyanmalarım oluyordu ve hepsinde de emzirerek uyutuyorum hala öyle şimdi 4 saatt sonra uyanıyor ama yine emzirerek uyutuyorum diğer türlüsü uzun sürüyor ve uykulu olduğumuz için bende zorlanıyorum yoksa diyorlar ki meme vermeden pış pışla uyutun ara uyanmaları ama çok zor 😅
S

Sümeyye S.

25 Temmuz 2025 19:08
Cansu Hanım, eğer başka bir problemi yoksa atak haftasına hoş geldiniz. 😁 Bu aya kadar gece gündüz neredeyse aynı saatlerde uyuyan bebeğimiz uyumamaya, uyuyamamaya başladı. Max 2,5 saat uyanık kalıyordu o kadar bile değil. 5 saat uyanık kaldığını gördük. Gözlerinden uyku akıyor derler ya o haldeyken uykuya dalamıyor. Meme emiyor ama bir yandan emeklemeye çalışıyor falan uyutmaya çalıştıkça direniyor vs. Ben uyku sinyallerini gördüğümde emerek uyuduğu için emziriyorum hareketleniyor dönüyor o zaman kucağıma alıyorum odada yürüyorum kitap vs. gösteriyorum biraz sakinleşince tekrar emziriyorum bir daha olursa bir daha kucağıma alıyorum oda değiştiriyorum yürüyorum gözlerini ovuşturuyorsa iyice kucakta yürüyerek ninni söylüyorum vs. 2-3 kere kucakta uyuyakaldı bu şekilde. Bizim örneğimiz böyle. “Bebeğiniz uyumuyor mu?” diye bir başlık var o yazıyı altındaki soru cevapları okuyabilirsiniz.
C

Cansu Y.

25 Temmuz 2025 19:12
Herhangi bir sorunumuz yok çok şükür ama 4. Ayımızda diş çıkardık şu an alt iki dişler çıktı damakları çok kaşınıyor belki o yüzden de olabilir. Yatırdığımda hemen gözlerini açıyor ben yanındaysam tekrar kapatıyor ayrılık kaygısı da yaşıyor sanırım 🥲
S

Sümeyye S.

25 Temmuz 2025 19:22
Ayrılık kaygısı da başlıyormuş bu ayda. Bilgi edinmek adına 26. Hafta atağı, ilişkiler dünyası diye aratıp okuyabilirsiniz. 😊
R

Rabia G.

26 Temmuz 2025 12:35
6 aylık bebeğim ne yaparsam yapım uykusu kısa oluyor 20 ile 40 dakika nadir 1 saat olıyor hadi desem ki uykusunu alıyor sonrasında alamadığını anlıyorum çünki huzursuz ve göz ovuşturması vs ordan anlıyorum alamadığını napabilirim acaba :(
C

Cansu Y.

26 Temmuz 2025 13:15
Rabia hanım benim bebeğim kucakta sallanmak istiyor hep koyduğum an uyanıyordu bugün hamak beşikte uyuttum işe yaradı siz de böyle alternatifler bulabilirsiniz tavsiye ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir