Uyku

60 görüntüleme
A

Ayşenur B. ..

13 Temmuz 2025 23:12
beş buçuk aylık bebeğim üç gecedir uyku problemi yaşıyoruz uykuya dalamıyor yüz üstü dönmeye çalışıyor sürekli ve krize girerek ağlıyor memede sakinleşiyor. sırt üstü yatmak istemiyor sürekli yan uyumak istiyor çevremdekiler dişten kaynaklı olabileceğini söylüyor ama endişeleniyorum böyle bir durum başına gelen var mı ?
L

Leyla T.

13 Temmuz 2025 23:19
Oda sıcaklığından, kıyafetlerinin kalın olmasından, kabızlıktan ya da gaz sancısından, diş çıkarma sürecinde diş sancısından olabilir. Her neyden oluyorsa onun nasıl rahat edeceğini en iyi annesi bilir, belli ki bebeğiniz zor günler geçiriyor bazen sebep bulunmaz ama süreç çözülür, bebek nasıl rahat ediyorsa emme ve yüz üstü uyuma şeklinde ona destek olmanız yeterli olacaktır, sabırlar ve şifalar diliyorum ❤️
A

Ayşenur B. ..

13 Temmuz 2025 23:23
evet kabızlık problemi yaşıyoruz emziriyorum yeterli gelmediğini hissettiğimde formül mama ile destekliyorum ve kan damlası kullanıyoruz microfer fitilsiz kakasını yapamıyor bunlar sebep olmuş olabilir mi kabızlığa 🫠

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir