Uyku

73 görüntüleme
Y

Yurdagül Ş. ..

11 Temmuz 2025 06:01
Geceleri sürekli uyanıyor emme uyanması değil uyandığında da çok fazla emmiyo zaten çünkü çok sık uyaniyo aciktigi için uyanmadigi belli ama neden surjeli uyanıyor anlamıyorum. 6 aylık oğlum ve gaz sorunu da yok. Gece sürekli dönüyor sonrasında da uyanıyor. Dişten dolayı olduğunu da düşünmüyorum çünkü sancılı ağrılı ya da ağlayarak bir uyanma değil. Mızmızlanarak uyaniyor geri dalamiyor. Gündüz uykuları rutin bir kere öğlen uykusunu uzun uyuyor iki kere de kısa kısa ara uykular uyuyor ama gecelerimiz resmen kabus. Ne yapabilirim lütfen yanıtlayın.
D

Damla E. Y.

11 Temmuz 2025 06:05
bizimde böyleydi tuvalet iletişimine başladık özellikle kakası olduğunda böyle yapıyor hemen tuvalete tutuyorum yapıyor emziriyorum geri uyuyor
Y

Yurdagül Ş. ..

11 Temmuz 2025 06:06
Ama daha 6 aylık nasıl tuvalet iletişimi yapabilirim ki? Bu arada geceleri kakasını yapmıyor bizimki🤦
S

Semanur Ş.

11 Temmuz 2025 06:23
Çişte olabilir benimkide öyleydi ayağa kaldırıp tuvalet pozisyonuna getirdiğimde çişini yapıyordu rahatlıyordu hala aynı 8 aylık şuan
Y

Yurdagül Ş. ..

11 Temmuz 2025 06:26
Gerçekten bu kaka ve çiş olayını deneyeceğim umarım bunlardan dolayıdır ve rahatlar gece uykularimiz. O kadar duaciniz olurum ki bu kadar basittir İnşallah ☺️
Merve B.

Merve B.

11 Temmuz 2025 06:40
Havalar çok sıcak bebeğinizin odası kaç derece ve ne giyiyor burnu tam açık mı bunlar çok önemli benim bebeğim bundan uyanıyor mesela dün ne yaptıysak olmadı oda aşırı sıcaktı artık vantilatörü bir şekilde odaya koyduk ve uyudu.
Y

Yurdagül Ş. ..

11 Temmuz 2025 06:43
Ince muslin bir uyku tulumu var onu giydiriyoruz ustunu zaten ötmüyorum odaya da vantilatör kurduk ama yok

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir