Uyku

86 görüntüleme
C

Ceren Ş.

10 Temmuz 2025 02:41
5 ay 2 günlük bebeğim geceleri uyumuyor sabah saat 5-6 ya kadar 10-15 dakikalık uykularla geçiyor gecemiz 🤦🏻‍♀️ 3.aydan beri böyleyiz sadece memede uyuyor bir de sallama pışpışlama hiç biriyle uyumuyor var mı başka yaşayan bu durumu ? Güne başlama saatimiz resmen 3-4 ve ondan sonrası da yine sabah 5-6 ya kadar asla uzun uykusu yok sürekli kısa uykular yapıyor memede 🤦🏻‍♀️ var mı böyle bir durum yaşayan yardımcı olabilecek biri 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
E

Ebru C. ..

10 Temmuz 2025 18:07
Benimde bebeğim 5 ay 3gunluk, ilk 3 ay ağlıyor kolik bebek diye akşamları , ama 4. Aydan beri asla uyumuyor ağlıyor her uykuya geçişte salıncak bile kurduk evin içine onu uyutmak dünyanın en zor işi oldu resmen çok üzülüyorum uyuyamazsa buyuyemez diye 4. Ay da olduğunu geçici süreç dediler 5 oldu geçmedi değişen bir şey yok tahlil bile yaptırdım bir hastalığı mı var diye o da temiz çıktı
F

Funda T. ..

10 Temmuz 2025 20:09
Benim oğlumda 3ay 10gunluk ve artık nasıl uyutacam diye kafayı yemek üzereyim kucakta uyumuyor ayakta sallamaya çalışıyorm kıyameti koparıyor beşiğinde uyumuyor son çare kaynanamla kayinbabam çarşafın içine koyup salladı şimdi öyle uyuyor ve ben tek başına olunca sallayacak kimse yok diye yapamıyorum ve kucağımda gezdirmekten kollarım koptu.Bu süreç böyle devam ederse psikolojik olarak bitik durumdayım ayriyeten 5yasinda kızım var onunlada ilgilenmek zorundayım böyle olunca kızımı da ihmal ettigimi düşünüp iyice bunalıma girdim😢
C

Ceren Ş.

11 Temmuz 2025 01:57
Ay Allah hepimizin yardımcısı olsun canım anneler 🫠🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir