Uyku
173 görüntüleme
D
Derya L.
28 Haziran 2025 09:32
Merhaba bebeğim 8 ay 24 günlük doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyoruz ama 6.aydan beri 10 dk da 5 dk da bir kalkıyor ne yapacağımı şaşırdım sabah 5 de uyuyor 7 de kalkıyor uykuyu sürdüremiyor sürekli ağlayarak uyanıyor sakinleşmiyor emzik te almıyor uyku eğitimi alan var mı ve memnun kaldığınız kişi var mı

Sümeyye G.
Çocuk Gelişimi Uzmanı
28 Haziran 2025 14:04
Bebeğinizin sık uyanması, uyku geçişlerini yönetememesi ve ağlayarak uyanması oldukça yorucu olabilir. Bu durum genellikle kendi kendine uyuma becerisi gelişmediğinde görülür. Emzik almaması, daha fazla destekle uyumasına neden olabilir. Uyku sürekliliği için bebeğinizin yaşına uygun uyku düzeni, doğru uyanıklık süreleri ve tutarlı bir rutin çok önemlidir.
Uyku eğitimi bu süreçte size ve bebeğinize gerçekten iyi gelebilir. Hem onun daha kaliteli uyumasını sağlar hem de sizin yıpranmanızı azaltır. Dilerseniz ben de bu konuda size destek verebilirim. Birlikte bu süreci adım adım yönetebiliriz. Sağlıklı günler dilerim 🌸
Uyku eğitimi bu süreçte size ve bebeğinize gerçekten iyi gelebilir. Hem onun daha kaliteli uyumasını sağlar hem de sizin yıpranmanızı azaltır. Dilerseniz ben de bu konuda size destek verebilirim. Birlikte bu süreci adım adım yönetebiliriz. Sağlıklı günler dilerim 🌸
M
Merve G. Ü.
28 Haziran 2025 17:50
Merhaba, benim de bebeğim 8.5 aylık. Mervecakirilesaglikliuyku sayfasını instagramdan takip ederek uykuları konusunda yol haritası izliyorum. Baya bir faydasını gördüm. Birkaç arkadaşım da eğitim aldım , onlar da memnunlardı , tavsiye edebilirim 🌸
D
Derya L.
28 Haziran 2025 19:38
Merhaba bakıcam şimdi yazdım hatta whatsaptan teşekkür ederim gerçekten ilgileniyor mu ve cidden memnun kaldılar öı