Uyku
118 görüntüleme
H
Hatice A.
19 Haziran 2025 19:10
Hanımlar 5 aylık kızım sizler gece uykusuna geçerken nasil rutinler yapiyorsunuz başka yerdeysek akşam misafirlikte uyuyor kaldırınca uyanıyor açıyor gözlerini ve uyuması çok geç oluyor
B
Burcu T.
19 Haziran 2025 19:28
Merhaba uyku saati yaklaşınca misafirlikte dahi olsam eve geliyorum ben. Çünkü eğer 5 dakika daha başka bi yerde uyusa rutini kaçırıyoruz. Onun haricinde yatmadan ortalama 20 dk önce odaya gidip gece lambasını açıp kitap okuyorum.
H
Hatice A.
19 Haziran 2025 19:35
Kitap oneririmisiniz acaba
A
Arife Y.
19 Haziran 2025 20:06
Bizde 3 buçuk aylığız uyku düzenimiz inşallah oturdu en geç 9 da uyumuş oluyor misafirliğe gitmiyorum saat sekizde odaya geçiyorum odanın ışığı kapalı salon ışığını açık tutuyorum orada oynuyoruz kitap okuyoruz ona bol bol dokunuyorum ayaklarına masaj yapıyorum saçlarını tarıyorum kelebek kundak kullanıyoruz kundaklıyorum emziğini veriyorum seni seviyorum diyorum tabi bunlar hep fısıldayarak öpüyorum iyi geceler diyorum üç beş kez kaşlarının arasını okşuyorum gözler gitmeye başlıyor zaten hemen beşiğine koyuyorum uyuyor kendi kendine
A
Arife Y.
19 Haziran 2025 20:11
Yani tabiki misafirliğe de gideceğiz önemli olan rutinlerini aksatmadan yapmak uyansa bile sessiz ve ışıksız bi ortamda olursa geri uykuya dalması kolay olur diye düşünüyorum Hatice hanım