Uyku

70 görüntüleme
E

Elif G.

19 Haziran 2025 11:35
Kızım 5 gün sonra 9. Ayına girecek gündüz uykularındaki uyanık kalma süresi arttı 2.5 saat ayakta kalıp uyuyordu şimdi o saatte uyutmaya çalıştığımda direniyor uyumuyor 3 saate yakın kalıyor 2 gundur onada direnmeye başladı beşiğinde kendi uyuyordu şimdi kucağımda sakinleştiriyorum itiyo beşiğe bırakıyor ağlıyo emziği atıyo uykusu olduğu halde çok direniyor. 2 uykuya düşme sinyalimi yoksa bir atak zamanımı anlayamadım
R

Rumeysa Ö.

19 Haziran 2025 15:10
Merhabalar , bizde yarın 9 uncu ayımıza gireceğiz inşallah aynı durumlar bizde de var normalde gündüz 3 saat gece uykusuna da 3 buçukla rahatça uyuyordu ama bir kaç gündür baya direniyor hatta 11 -12 lere kadar ayakta kalıyor bazen 2 uykuya düşme belirtisi diye düşünüyorum ki büyük ihtimalle öyle bir gün 2 uyku bir gün 3 uyku gibi devam ediyoruz bu ara zamanla tam anlamıyla 2 uykuya düşecektir sizde 2 uyku yapmayı deneyebilirsiniz belki sorunlar düzelir 🙏🏻
E

Elif G.

19 Haziran 2025 15:11
Bizim gece uykusuna geçişte sorun yok 20:30-21:00’da uyumuş oluyoruz gündüzleri çok bozuldu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir