Uyku
287 görüntüleme
H
Hatice S.
11 Haziran 2025 11:37
Hocam kızım 11 aylık günlük 2 uyku işlemini 10 aylıkken bıraktı sadece tek uyku yapıyo o da sadece 1 buçuk saat sürüyor yeterli gelmiyo bi sonraki uykuya kadar saat 5 veya 5 buçuk gibi huysuzlanıyor ne yapmalıyım

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
14 Haziran 2025 17:33
Bu yaşta bir bebek için genellikle tek uyku yeterli oluyor. Çocuğun huzursuzlanmasını başka sebepleri olabilir. Uyku çizelgenizi hazırlayarak uygulama üzerinden doktorunuzla paylaşın. Buna bağlı olarak sorununuzu doktorunuz çözecektir…
M
Melis Ö.
5 Temmuz 2025 19:30
Bebeğim 89 günlük (dh:35+5 ve dk:2910) geçtiğimiz haftaya kadar hep anne sütü ile beslendi. En fazla 4-4.5 sa uyumuştur o da nadiren. Hep 2-3sa de bir uyanıyor. Hikayenizde 63 günlük bebek sorun yok ise 6-7 sa uyabilir demişsiniz. Biz hiç böyle bir şey tecrübe edemedik. Yalnızca geçen hafta (4415g) olması gereken kilosundan 100g eksik dendiği için doktorumuz mama başlattı ve ben hala 2-3 saatte emziriyorum hala. Başka bir sorun yok fakat uyku süreleri uzamıyor ne yapmam gerektiğini bilemedim.
B
Buse D.
14 Temmuz 2025 06:08
Hocam kızım 11 aylık ve 5.ay itibari ile uyku uyumuyor geceleri uyanıyo 2 3te 6 da uyuyor tekrardan ama yine 7 8 gibi geri uyanıyor agrısı yok huzursuzluk yok karnı tok kendi isteği ile gece beslenmesini bıraktı ama hala uyumuyor ne yapmam gerekiyo uyku eğitimi işe yaramadı çok çaresizim açıkcası gündüz uykuları da hep çok kısa yarım saatlik uyku 1 gün içerisinde gündüz uykuları ile beraber en fazla 6 7 saat uyuyordur