Uyku
108 görüntüleme
S
Saniye G. ..
8 Haziran 2025 13:17
Bebeğim 13 aylık özellikle gece uykuya çok direniyor ne yapmalıyım .
D
Defne Ç.
8 Haziran 2025 19:46
Gündüz uykularını ayına göre düzenleyin mutlaka gündüz uykusu toplam 2 buçuk 3 saat uyumali gece uykusuna yorgun olmamalı ve rutin oluşturun sakinlessin uykusu gelsin ortamı ona göre hazırlayın zaten kendisi bunu belirtecek size miz mizlanmaya baslicak uykusu gelince ve uyuyacak
D
Defne Ç.
8 Haziran 2025 19:47
Bide sabah erken uyansın 7 7 buçuk arası
S
Saniye G. ..
8 Haziran 2025 20:03
Çok teşekkür ederim önerileriniz için.☺️
D
Defne Ç.
8 Haziran 2025 20:11
Rica ederim ama bu donemler en çok gelişim gösterdiği dönemler benim kızım da 13 aylik gunu gününü tutmuyor ama elimden geldiğince uyku saatinden 1 saat oncesi herseyi yavaşlatıyorum ışıkları loş yapıyorum sakin oyunlar oynuyoruz ekran yok son yarım saat kala rutinlere başlıyorum öyle biraz daha rahat oluyor uykusu geliyor direnmiyor. Umarım işinize yarar ama gündüz uykusuna çok dikkat edin.
S
Saniye G. ..
8 Haziran 2025 20:35
Gündüz uykusu çok iyi 3 veya 3 buçuk saat uyuyor gece uykuya çok zor dalıyor bir saati buluyor dalması dediğiniz gibi günü gününü tutmuyor benim kızımında . Umarım düzelir zamanla.
H
Hatice Ö.
8 Haziran 2025 20:52
Saniye hanım gündüz çok uyuyan bebek gece uykusuna direnç gösterir yada gece uyanmalari siklasir 13 aylık bir bebeğin günduz 1 uyku yapıp Max 2.5 saat uyumasi lazım fazlası gece uykusuna geçişini zorlar
S
Saniye G. ..
8 Haziran 2025 21:02
Doğrudur ama benim kızım eğer bir saat uyuyup uyanırsa bütün gün ağlıyor uyku için mutlaka kısa sürede olsa uyursa sakinleşiyor teşekkürler geri dönüş yaptığınız için.☺️