Uyku( 4saat) 6 Aylık

128 görüntüleme
Z

Zeynep B. B.

18 Şubat 2026 00:09
kızım 25 haftalık gündüz 3 uyku yapıyor( 3-3.5 saat) uyanıklık süreleri 2 saat son uyanıklık 2.5 saat, genelde 7-7.30 cıvarı gece uykusuna gecıyor ama 11 e kadar kesıntısız uyuyo aonrakı sabah kadar olan uykuları cok sık uyanıyor 6.30 7 gibi uyanıuor sabah bu satlere razıyım ama gece artık cok yoruldum :(
D

Demet Ş.

18 Şubat 2026 16:17
Benim bebeğimde 6 buçuk aylık anlattığınız gibi ama tam tersi gündüz az uyuyo öğle uykusu bile maks 40 dk şanslıysam 1 saat annelerle bi gruptayım bende orda danıştım gündüz ya çok ya az uyuyodur dedi benim kızım az uyuyo belki sizin de gündüz çok uyuyo olabilir 2 buçuk 3 saat yeterliymiş bi de gece uykusuna aralığı 3 saat yaparak deneyin isterseniz son uykudan geceye geçişte uyku aralığı biraz daha uzun olabiliyomuş bi de son uykuyu5ten sonraya bırakmamak ben şuan gündüz uykularını uzatmaya çalışıyorum yani öğlen uykusunu son uykuyu uzatmayıp şekerleme tadında yapmaları en iyisiymiş
Z

Zeynep B. B.

23 Şubat 2026 21:01

Demet Şahin

Benim bebeğimde 6 buçuk aylık anlattığınız gibi ama tam tersi gündüz az uyuyo öğle uykusu bile maks 40 dk şanslıysam 1 saat annelerle bi gruptayım bende orda danıştım gündüz ya çok ya az uyuyodur dedi benim kızım az uyuyo belki sizin de gündüz çok uyuyo olabilir 2 buçuk 3 saat yeterliymiş bi de gece uykusuna aralığı 3 saat yaparak deneyin isterseniz son uykudan geceye geçişte uyku aralığı biraz daha uzun olabiliyomuş bi de son uykuyu5ten sonraya bırakmamak ben şuan gündüz uykularını uzatmaya çalışıyorum yani öğlen uykusunu son uykuyu uzatmayıp şekerleme tadında yapmaları en iyisiymiş

Bı anda biraz düzeldii benim kızım bence kendı ne zaman isterse ozaman düzene giriyor 😅 ama son uykusuna daha dikkat ediyorum artık arası uzun olunca (3 saat) daha iyi oluyor ama onuda cok kacırmamak gerek , gündüz uykuları ıcın pusetıyle dısarı cıksanız daha uzun uyur belkı benımmı en azından 1 uykusunu oyle yapıyor bende hava alıyorum 🙏🏽
Y

Yeşim I. E.

24 Şubat 2026 08:28

Demet Şahin

Benimde 5 aylık aynı sizinki gibi. Gündüz uykuları 20 30 dakika. 7 8 gibi akşam uykusuna geçiyor 11 12 ye kadar uyuyor sonra gece sürekli kalkıyor perişan olduk 1 aydır. Sizde düzelme var mı ne yapıyorsunuz? Bize 4. Ay atağı uyku gerilemesi dediler 5 olduk hiç düzelmedi
D

Demet Ş.

24 Şubat 2026 08:31

Yeşim Işık Erkal

Benimde 5 aylık aynı sizinki gibi. Gündüz uykuları 20 30 dakika. 7 8 gibi akşam uykusuna geçiyor 11 12 ye kadar uyuyor sonra gece sürekli kalkıyor perişan olduk 1 aydır. Sizde düzelme var mı ne yapıyorsunuz? Bize 4. Ay atağı uyku gerilemesi dediler 5 olduk hiç düzelmedi

Malesef biz düzelme yok hala bir şeyler deniyorum ama bu sefer de uykuya geçişlerde direnme [3.uykuyu](3.uykuyu) yapmama bu sefer daha çok yorulduğu için 12ye kadar da 3 4 kere uyanma başladı hayırlısı diyorum artık belki 2 uykuya geçmeyi deniyodur diye düşünüyorum ama ona da dayanamıyo işte anlamış ve çözmüş değilim hala

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir