Uyku 4,5 Aylik..
173 görüntüleme

Merve M.
1 Eylül 2026 16:57
Gece 2 veya 3 kez uyanip meme emiyor oyle daliyor, sallanmayi sevmiyor . Boyle olan var mi onerisi olan varsa yazsin. Bir de bakiciya verecegim ise baslayacagim icin , nasil uyutacak.. cok stresliyim
B
Buse N. Y.
Premium Üye
1 Eylül 2026 20:33
Benim bebegim de 4.5 aylık olacak nerdeyse gece soylediginiz gibi emerek uyuyor ama gundüz ben sallıyorum. Yine de uyumadan once hep emer. Ben de anneme bırakıp baslayacagim ama ... biberonla süt verip kucakta ayakta bi sekilde sallayarak uyuyacaklar mecbur
S
Sibel Y.
1 Eylül 2026 20:36
Yani benim bebeğim de gece iki kere uyaniyor emziriyorum, hatta son bir haftadır uyandigi ikinci arada bı saat filan oynamak oyalanmak istiyor hemen de uyumuyor. Bı ay öncesinde gece altı ve hatta yedi saat uyudugu zamanlar olmustu ama çok değil. Simdiki halini de çok yadirgamiyorum. Hemen bu bebek niye tüm gece uyumuyor diye düşünmuyorum. Eleştirmek anlamında söylemiyorum, sundan dolayı. Normal değil mi bebeklerin bikac kere gece uyanması. Tamam evet artık yedi sekiz saat uyuyabilirler ama bu illa öyle olacak anlamına da gelmiyor sanki? Bilemedim. Diğer anneler ne diyecek bakalım. Dört aydan bildirdim . Ha yorgun muyum çok: gecesinden çok gündüzünden dolayı
B
Buse N. Y.
Premium Üye
1 Eylül 2026 20:41
Yani benim bebeğim de gece iki kere uyaniyor emziriyorum, hatta son bir haftadır uyandigi ikinci arada bı saat filan oynamak oyalanmak istiyor hemen de uyumuyor. Bı ay öncesinde gece altı ve hatta yedi saat uyudugu zamanlar olmustu ama çok değil. Simdiki halini de çok yadirgamiyorum. Hemen bu bebek niye tüm gece uyumuyor diye düşünmuyorum. Eleştirmek anlamında söylemiyorum, sundan dolayı. Normal değil mi bebeklerin bikac kere gece uyanması. Tamam evet artık yedi sekiz saat uyuyabilirler ama bu illa öyle olacak anlamına da gelmiyor sanki? Bilemedim. Diğer anneler ne diyecek bakalım. Dört aydan bildirdim . Ha yorgun muyum çok: gecesinden çok gündüzünden dolayı

Merve M.
1 Eylül 2026 22:28

Merve M.
1 Eylül 2026 22:29
4 ay uyku gerilemesi diye bir sey var ya ben de hic yadırgamıyorum. Bazı geceler 2 3 kere uyanma degil sanki hic uyumuyor hep memede durmak istiyor. Ben de tutuyorum yanıma yatırıp nabayim demek ki ihtiyaci var. Gündüze kesinlikle katiliyorum ya dönmeler basladi ya dönüyor sonra da kolu altta kalirsa kiyamet kopuyo ya da oyle kalmak istemiyor falan e niye dönüyorsun [o.zaman](o.zaman) hahaha surekli gozum ustunde mecbur o yuzden gunduz daha cok yoruyo

Merve M.
1 Eylül 2026 22:30
Benim bebegim de 4.5 aylık olacak nerdeyse gece soylediginiz gibi emerek uyuyor ama gundüz ben sallıyorum. Yine de uyumadan once hep emer. Ben de anneme bırakıp baslayacagim ama ... biberonla süt verip kucakta ayakta bi sekilde sallayarak uyuyacaklar mecbur
Yükleniyor...