Uyku 3 Aylık

143 görüntüleme
M

Melike B. ..

2 Şubat 2026 15:02
Bebeğim 3 ay 12 günlük gündüzleri ayağımda sallayarak uyutuyorum ve gündüz uykuları çok kısa ayağımda bıraktığım an geri uyanıyor. Birkaç gündür de ayağımda sallayarak bile uyumak istemiyor yatmak istemiyor sürekli kucak istiyor neden böyle acaba
İ

İpek B. Z.

2 Şubat 2026 15:52
Muhtemelen 4 ay atağı başlıyor yavaştan
M

Merve Ç.

2 Şubat 2026 16:03
Geçmiş olsun uyku gerilemeniz başlıyor bizimde o zamanlar başlamıştı
M

Melike B. ..

2 Şubat 2026 16:04

Merve Çavdır

Geçmiş olsun uyku gerilemeniz başlıyor bizimde o zamanlar başlamıştı

Yaa ayağımı çeker çekmez uyanıyor hiç uykumuz yok
M

Melike B. ..

2 Şubat 2026 16:05

İpek B Z

Muhtemelen 4 ay atağı başlıyor yavaştan

[4.ay](4.ay) daha mi zor :(
L

Leyla

2 Şubat 2026 16:21
Aynı durum bizdede var bebeğim 3 ay 13 günlük. Bir de üstüne 3 saatte bir 60 ml içmeye başladı. 120 içen çocuk 60 ml bile çok zor içiyor. Kafayı yememek için zor duruyorum
M

Merve Ç.

2 Şubat 2026 16:29

Melike Bolatcık

Yaa ayağımı çeker çekmez uyanıyor hiç uykumuz yok

Gece uykuları da çok bozuldu bizim. 3haftadır böyle sabırla bitmesini bekliyorum.
M

Melike B. ..

2 Şubat 2026 16:33

Merve Çavdır

Gece uykuları da çok bozuldu bizim. 3haftadır böyle sabırla bitmesini bekliyorum.

Sizin bebeğiniz kaç aylık
G

Gül K. ..

2 Şubat 2026 16:44
Bebeğim 3 ay 12 günlük kucağımda gezerek uyurdu meme dışında kucağıma yatmıyor artık emerken uykusu gelip gözler kapanmaya başlayınca da çırpınıyor kucağıma geriliyor uyumamak icin herşeyi yapıyor yani gündüz uykuları toplam 1 buçuk saate kadar düştü çok zor uyuyor 4 gündür böyle sadece emerek uyuyor oda çok zor dediğim gibi
A

Aslı D. ..

2 Şubat 2026 17:22
Ben de ayni durumdayim 3.5 aylik bebegim gündüzleri saatlerce uyanık kalıyor 4-5 saat bazen daha fazla. Sadece emerek uykuya dalabiliyor besigine bıraktığım an uyanıyor kucağımda tutarsam uyuyor bu sekilde de ben hiçbir şey yapamiyorum biraksam uyandigi icin de vicdan azabi cekiyorum
M

Merve Ç.

2 Şubat 2026 18:42

Melike Bolatcık

Sizin bebeğiniz kaç aylık

4ay 8 günlüğüz. 3 bucuk ayken başlamıştı 😞
İ

İpek B. Z.

3 Şubat 2026 11:11

Melike Bolatcık

[4.ay](4.ay) daha mi zor :(

En zor bence 4 ay atağıydı. Sürekli kucak isteği ve asla sabit durmak istememe, deli dana gibi evin içinde oda oda gezme isteği. Uykular 3 gün iyiyse 3 gün kötü, iştah 3 gün iyiyse 3 gün kötü. Durmadan bi aglama mizmizlanma hali, katila katila ağlarken 1 saniyede uykuya gecme. Bakim veren icin cok yorucu sürec. Ama bu atak bitince her sey düzene giriyor. Bebek kendine geliyor. Aşırı tatlı bir hal alıyor, kahkahalar başlıyor. Uysallaşıyor, sizinle bağı artıyor. Her şey güzel olacak bitince, az sabır, 1 1bucuk ay civari zorlanacaksiniz sonra cok keyifli ❤️
M

Melike B. ..

4 Şubat 2026 09:18

İpek B Z

En zor bence 4 ay atağıydı. Sürekli kucak isteği ve asla sabit durmak istememe, deli dana gibi evin içinde oda oda gezme isteği. Uykular 3 gün iyiyse 3 gün kötü, iştah 3 gün iyiyse 3 gün kötü. Durmadan bi aglama mizmizlanma hali, katila katila ağlarken 1 saniyede uykuya gecme. Bakim veren icin cok yorucu sürec. Ama bu atak bitince her sey düzene giriyor. Bebek kendine geliyor. Aşırı tatlı bir hal alıyor, kahkahalar başlıyor. Uysallaşıyor, sizinle bağı artıyor. Her şey güzel olacak bitince, az sabır, 1 1bucuk ay civari zorlanacaksiniz sonra cok keyifli ❤️

Mesajınız çok iyi geldi çok teşekkür ederim bunu duymaya ihtiyacım varmış

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir