Uyku 1 Yaş

139 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 21:00
İyi akşamlar herkeze öncelikle çok citti şekide soruyorum geeçekten bu uyku ne zaman düzene giriyor tam olarak:(
Fatma A. U.

Fatma A. U.

3 Haziran 2026 21:04
Bizde girmedi çünkü uyumuyor
Damla B.

Damla B.

3 Haziran 2026 21:05
Çok ilginç bir şekilde düzene girdi bizde. Normalde 12 1den önce uyumayan kızım doğum gününe 1 hafta kala akşam 9 da gece uykusuna kendiliğinden geçti. Gece yine 3ten sonra çok kalkıyor sabah 6 7 gibi güne başliyoruz.

Ben de anlamadım bir anda akşam 9da uyudu ve sonra her akşam 9 9.30 arası uyumaya başladı. Mucize gibi bir şeydi. 1 yılın sonunda akşam kendime vakit ayırabildim. Bakalım inşallah bir daha bozulmaz çok dikkat ediyorum bozmamak için
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 21:07
Damla Beşir
Çok ilginç bir şekilde düzene girdi bizde. Normalde 12 1den önce uyumayan kızım doğum gününe 1 hafta kala akşam 9 da gece uykusuna kendiliğinden geçti. Gece yine 3ten sonra çok kalkıyor sabah 6 7 gibi güne başliyoruz.

Ben de anlamadım bir anda akşam 9da uyudu ve sonra her akşam 9 9.30 arası uyumaya başladı. Mucize gibi bir şeydi. 1 yılın sonunda akşam kendime vakit ayırabildim. Bakalım inşallah bir daha bozulmaz çok dikkat ediyorum bozmamak için
Maşallah maşallah diyelim inş bozulmaz gerçekten bir anneye bence en güzel dua bu diye düşünüyorum 14 gün var 1 yaş demeye umarım düzelir 﫣
Damla B.

Damla B.

3 Haziran 2026 21:08
🧸Ebru Keleş 🧸
Maşallah maşallah diyelim inş bozulmaz gerçekten bir anneye bence en güzel dua bu diye düşünüyorum 14 gün var 1 yaş demeye umarım düzelir 﫣
Evet inanılmaz geldi bana inşallah bebeğiniz uyur siz de bol bol dinlenirsiniz. Tam 4 5 gün kala böyle oldu bizde
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 21:09
Fatma Albina U
Bizde girmedi çünkü uyumuyor
Umudumu kaybetmedim inş gireçek diye bekliyorum bende
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 21:10
Damla Beşir
Evet inanılmaz geldi bana inşallah bebeğiniz uyur siz de bol bol dinlenirsiniz. Tam 4 5 gün kala böyle oldu bizde
Çok teşekkür ederim gerçekten biraz da olsun mıtlu oldum 
G

Gülcan Ş.

3 Haziran 2026 21:12
Düzen değilde tam anlamıyla ne zaman akşam 9 dan sabah 8 e kadar uyuyacaklar çok uyanıyor benim bebeğim bu beni yoruyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 21:35
Gülcan Şahan
Düzen değilde tam anlamıyla ne zaman akşam 9 dan sabah 8 e kadar uyuyacaklar çok uyanıyor benim bebeğim bu beni yoruyor
Hareket çok eyiki için kendini uyanırıyor ya
G

Gülcan Ş.

3 Haziran 2026 21:47
🧸Ebru Keleş 🧸
Hareket çok eyiki için kendini uyanırıyor ya
Sanırım 2 yaşa kadar böyle gidecek
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 21:52
Gülcan Şahan
Sanırım 2 yaşa kadar böyle gidecek
1 seneyi zor atlatım 1 sene daha herde dayanamam 
G

Gülcan Ş.

3 Haziran 2026 22:25
Büyük kızım tam 18 aylıkken gece beslenmesini ve mamayı bırakınca o zaman artık rahat uyumuştu bunda da inşallah o kadar beklemem zaten 1 yaş için doktora gidersem gece beslenmesini bırakıyım mı diye soracağım yoksa diş olmasa da alışkanlık olmuş uyanıyorlar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir