Uyku 1 Yaş
139 görüntüleme

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 21:00
İyi akşamlar herkeze öncelikle çok citti şekide soruyorum geeçekten bu uyku ne zaman düzene giriyor tam olarak:(

Fatma A. U.
3 Haziran 2026 21:04
Bizde girmedi çünkü uyumuyor

Damla B.
3 Haziran 2026 21:05
Çok ilginç bir şekilde düzene girdi bizde. Normalde 12 1den önce uyumayan kızım doğum gününe 1 hafta kala akşam 9 da gece uykusuna kendiliğinden geçti. Gece yine 3ten sonra çok kalkıyor sabah 6 7 gibi güne başliyoruz.
Ben de anlamadım bir anda akşam 9da uyudu ve sonra her akşam 9 9.30 arası uyumaya başladı. Mucize gibi bir şeydi. 1 yılın sonunda akşam kendime vakit ayırabildim. Bakalım inşallah bir daha bozulmaz çok dikkat ediyorum bozmamak için
Ben de anlamadım bir anda akşam 9da uyudu ve sonra her akşam 9 9.30 arası uyumaya başladı. Mucize gibi bir şeydi. 1 yılın sonunda akşam kendime vakit ayırabildim. Bakalım inşallah bir daha bozulmaz çok dikkat ediyorum bozmamak için

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 21:07
Çok ilginç bir şekilde düzene girdi bizde. Normalde 12 1den önce uyumayan kızım doğum gününe 1 hafta kala akşam 9 da gece uykusuna kendiliğinden geçti. Gece yine 3ten sonra çok kalkıyor sabah 6 7 gibi güne başliyoruz.

Damla B.
3 Haziran 2026 21:08
Maşallah maşallah diyelim inş bozulmaz gerçekten bir anneye bence en güzel dua bu diye düşünüyorum 14 gün var 1 yaş demeye umarım düzelir

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 21:09
Bizde girmedi çünkü uyumuyor

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 21:10
Evet inanılmaz geldi bana inşallah bebeğiniz uyur siz de bol bol dinlenirsiniz. Tam 4 5 gün kala böyle oldu bizde
G
Gülcan Ş.
3 Haziran 2026 21:12
Düzen değilde tam anlamıyla ne zaman akşam 9 dan sabah 8 e kadar uyuyacaklar çok uyanıyor benim bebeğim bu beni yoruyor

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 21:35
Düzen değilde tam anlamıyla ne zaman akşam 9 dan sabah 8 e kadar uyuyacaklar çok uyanıyor benim bebeğim bu beni yoruyor
G
Gülcan Ş.
3 Haziran 2026 21:47
Hareket çok eyiki için kendini uyanırıyor ya

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 21:52
Sanırım 2 yaşa kadar böyle gidecek
G
Gülcan Ş.
3 Haziran 2026 22:25
Büyük kızım tam 18 aylıkken gece beslenmesini ve mamayı bırakınca o zaman artık rahat uyumuştu bunda da inşallah o kadar beklemem zaten 1 yaş için doktora gidersem gece beslenmesini bırakıyım mı diye soracağım yoksa diş olmasa da alışkanlık olmuş uyanıyorlar
Yükleniyor...