Uygun kanguru kullanımı

160 görüntüleme
İ

İrem A.

2 Haziran 2025 04:54
Merhaba uygun kanguru kullanımı nasıl olmalı
S

Simge S. ..

4 Haziran 2025 03:54
M oturuş pozisyonunda ergonomik kalça dostu olmalı eğer ki bacakları bebeğin düz bir şekilde aşağı bakıyorsa yanlış kanguru demektir
T

Tuğba A. ..

4 Haziran 2025 08:39
Kullanım açısından soruyorsanız uzun süre kullanılmasını istemiyor uzmanlar, günlük birkaç saatle sınırlı kalmalıymış. Bebek kanguruda ve biz hareket halindeysek sürekli kolu bacağı ya da kafası bi yere carpabilir diye dikkat etmeliymişiz. Bebeğimizn kafası bizim çene hizamızda ve yüzü bize dönük olmalı. Bacakları dümdüz aşağıya sarkmadan, M pozisyonunda olmalı (bunun için bebegin poposunun oturacagı kısım geniş olan kanguruları seçin). Bel ve baş desteği olmalı. Osman Bey in YouTube kanalında video var konuyla alakalı. Ordan aklımda kalanları yazdım sizin için. Ben de alırken ona dikkat ettim. Bebek 3 aylık olmadan önerilmiyor fakat bebegim baş kontrolü iyi ve aile hekiminin de onayıyla ben 60günlükken başladım kullanmaya şu an 70günlük. Yürüyüşten dönerken bebek arabasında durmak istemiyor bazen ve 30 dakikalık kısa bir kullanım yapıyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir