Uygulama Hakkında

167 görüntüleme
A

Aslı K.

8 Nisan 2026 21:07
Uygulamaya yeni üye oldum fakat bebeğimin kilo boy gelişimini giremiyorum. Sürekli hata veriyor.
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

8 Nisan 2026 21:07
Uygulama Hakkında Sorun
Uygulama ile ilgili yaşadığınız sorununuz için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Uygulama Güncellemesi: Uygulamanızın güncel sürümünü kullanıyor musunuz? Güncellemeleri kontrol edin ve en son sürümü indirip kurmayı deneyin.
2. Giriş Bilgileri: Doğum tarihini ve bebeğinizin bilgilerini doğru girdiğinizden emin olun.
3. İnternet Bağlantısı: Uygulamayı kullanırken stabil bir internet bağlantısına sahip olun.
4. Hata Mesajı: Karşılaştığınız hata mesajını dikkatlice okuyun ve anlamaya çalışın. Hata mesajında verilen bilgileri kullanarak sorunu çözmeye çalışabilirsiniz.

Eğer sorun devam ederse, uygulamanın destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uygulama ile İlgili
2. Kilo Alımı
3. Zayıf mı Sizce ?
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
A

Aslı K.

8 Nisan 2026 21:09
Sorunum devam ediyor.
G

Gülşah S.

8 Nisan 2026 21:22

Aslı Kuş

Sorunum devam ediyor.

Aslı hanım arada tekrar deneyin bende de arada oluyor yazıyorum okeyleyemiyorum sayfa aşağıda inmiyordu. Arada denedim düzeldi
A

Aslı K.

8 Nisan 2026 21:23

Gülşah S

Aslı hanım arada tekrar deneyin bende de arada oluyor yazıyorum okeyleyemiyorum sayfa aşağıda inmiyordu. Arada denedim düzeldi

Evet aynı tarif ettiğinizi yaşıyorum 1 haftadır deniyorum belirli aralıklarla.
Esma K.

Esma K.

13 Nisan 2026 08:44
Burda bir konu başlığı olduğu için buraya yazdım yeni bir başlık açmak istemedim.

İki çocuğumu da ekledim uygulamaya

Ama hastalık eklediğimde bütün hastalık kayıtlarını aynı çocuğa ekliyo her bir çocuk için ayrı ayrı takip başlayamaz mıyım?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir