Uyanirken Kendini Savurma

269 görüntüleme
B

Buse N. Y.

Premium Üye
28 Ağustos 2026 07:41
Bebegim 4 aylık sanırım 3 aylık olduğundan beri sürekli kendini savurarak uyanmaya çalısıyor. Kollar bacaklar asla durmuyor. Belini kaldirip birden bacaklarını attırıyor. Yanıma yatırınca resmen dayak yiyerek uyanıyorum. Bu sureç gelişim sureci mi yoksa anormal mi? Bebegi boyle uyanmaya calisan arkadaslar var mi?
A

Azize A.

28 Ağustos 2026 09:40
Benim bebeğimde öyleydi uykusu yetişkin uykusu gibi olma yönünde merak etmeyin normal 😇
Kader T.

Kader T.

28 Ağustos 2026 10:51
5,5 aylık emerken uyuyana kadar ayaklar eller asla durmuyor, tekmeleniyorum resmen. 2 haftadır da uyurken aşırı hareketli yürümeyi bilse uykusunda yürüyecek nerdeyse.
B

Buse N. Y.

Premium Üye
28 Ağustos 2026 11:11
Kader Türkoğlu
5,5 aylık emerken uyuyana kadar ayaklar eller asla durmuyor, tekmeleniyorum resmen. 2 haftadır da uyurken aşırı hareketli yürümeyi bilse uykusunda yürüyecek nerdeyse.
Benim bildigim bebekler aglardi uyanirken.. bizimkiler tepiniyor uyurken tekmeliyorr 沈
B

Busra B.

28 Ağustos 2026 11:11
aynıydı babamdan anamdan bir tokat yememişimdir sabah akşam küçücük şeyden dayak yiyorum 😀
B

Buse N. Y.

Premium Üye
28 Ağustos 2026 11:12
Azize Akgül
Benim bebeğimde öyleydi uykusu yetişkin uykusu gibi olma yönünde merak etmeyin normal 😇
Tesekkur ederim
B

Busra B.

28 Ağustos 2026 11:12
ben sezeryan oldum hani özellikle de karnıma vururdu yaşadığım acıyı unutamam hala daha şiddet yanlısı ama artık biraz daha ayarlı vuruyor 😀
B

Buse N. Y.

Premium Üye
28 Ağustos 2026 11:13
Busra Boz
aynıydı babamdan anamdan bir tokat yememişimdir sabah akşam küçücük şeyden dayak yiyorum 😀
Sormayın yaa
B

Buse N. Y.

Premium Üye
28 Ağustos 2026 11:14
Busra Boz
ben sezeryan oldum hani özellikle de karnıma vururdu yaşadığım acıyı unutamam hala daha şiddet yanlısı ama artık biraz daha ayarlı vuruyor 😀
Hahaha benim de sezeryann, neyse artık herkes birbirine alışacak demek ki 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir