Uyanıkken Mama İçmeyen Bebek

114 görüntüleme
F

Fadime Ö.

23 Ocak 2026 19:31
Merhaba bebeğim 4 ay bir haftalık yaklaşık bir aydır bebeğimi biberonla uyanıkken beslenme konusunda sıkıntı yaşıyorum uyurken çok güzel içiyor ama uyanıkken içmiyor çok aç olmasına rağmen 30-40 içip bırakıyor emziği yutacak gibi emiyor ancak mama içmiyor yaşayan var mı bu durumu nasıl çözüm buldunuz
N

N.

24 Ocak 2026 00:25
Aynı durumdayım
N

N.

24 Ocak 2026 00:26
Bizde bir hafta sonra 4 aylık olacağız anne sütü tam yetmiyor ve kilo alımı yavaş diye mamaya başladık çok az içip bırakıyor
N

N.

24 Ocak 2026 00:27
Dk 3130 şuan 5200 memeye de düşkünlüğü yok
F

Fadime Ö.

24 Ocak 2026 00:27
bir makale buldum onda beslenme isteksizliği adı veriliyormuş bu duruma bebeğin biberonla beslenmeye negatif düşünce geliştirmesi sonucu oluyormuş ancak çözümüyle ilgili bir şey bulamadım farklı bir çocuk doktoruna danışacağım
F

Fadime Ö.

24 Ocak 2026 00:29
ben meme reddiyle de baş edemedim sağıp veriyorum ancak yetmediği yerde mama veriyorum o da uyurken bir de alerjik mama
H

Hüsne D.

24 Ocak 2026 12:43
Benım bebegım 3 aylık uyurken veryrum ondada uyanıyor aglama krızlerı sonra
Y

Yağmur A.

17 Şubat 2026 14:12
Malesef 4. Ayında benim kızımda da böyle bir durum başlamıştı mecbur uyurken ya da uyuturken içiriyorduk şu an 11 aylık oldu durum hala aynı bu sefer uyku=mama ilişkisi kurdu ve geceleri sürekli uyandığında mama içip uykuya dalmak istiyor çözümü konusunda keşke yardımcı olabilsem kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş hepsi bir süreç geçecek inşallah 🙏🏻
Selma B.

Selma B.

17 Şubat 2026 14:21
4. Ay atağı etrafa ilgisi arttığı için oluyor bu karanlık sessiz bir odada sadece siz ve bebek varken deneyin
Selma B.

Selma B.

17 Şubat 2026 14:23
Birde mama saatlerinin arasını açın 3-4 saatte bir verin iyice acıktığı için etrafta hiç bir uyaranda olmadığı için çok güzel içecektir biz öyle atlattık 9.5 aylığız şu an
F

Fadime Ö.

22 Şubat 2026 16:24
Selma hanım bazen 5 saate kadar beklediğim oldu acıksın diye biraz içip oyun moduna geçiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir