Uyanık Kalma Süresi Hakkında

160 görüntüleme
E

Ece V.

Premium Üye
1 Şubat 2026 23:49
Bebeğim 6 gün sonra 90 günlük olacak doğduğundan beri hep şu söylenen uyanık kalma süresine ne kadar uymaya çalışsam da bir türlü uyumuyor yani sizler nasıl yapıyorsunuz uykuyla aramız iyi değil zaten özellikle gündüz uykularımız yok denecek kadar az
B

Büşbüş

1 Şubat 2026 23:57
Bebek ne saman isterse o zaman uyuyo maalesef bence onların elinde
Y

Yasemin E. ..

2 Şubat 2026 00:31
Bence o programlara uyan bebek yoktur ya benim bebeğim 24 saat uyumasa uyumaz şu an 8 aylıkta o zamanlarda uykuyu sevmiyoedu doğduğu zamandan beri aynı takılmayın bencr
Fatma A. U.

Fatma A. U.

2 Şubat 2026 00:32
Biz 7 ay 10 günlük olduk uyku sevmiyor biz anne baba olarak bitik durumdayız kızımız tam tersi

Bir gariplik olduğunu söyledim doktora kızınız uyku sevmiyor dedi

臘
S

Ssssss

2 Şubat 2026 11:54
Rutin oluşturmak mantıklı uyandı beslenmesini yaptınız oyun oynadınız 2 saat sonra uykuya geçirin yani her iki saatte bir uyusun 8 de uyandı 10 da uyudu 11.30-12 de uyandı 14 de uyudu bu şekilde toplam gündüz 4.5 saat uyumalı demişti bizim doktorumuz ama her çocuk bir olmaz
M

Melike G.

2 Şubat 2026 17:11
Asla o sürelere uyamıyorum ben de 4 aylık bebeğim var uyanıklık süresi 3 saati buluyor
A

Aslı D. ..

2 Şubat 2026 17:21
Ben de ayni durumdayim 3.5 aylik bebegim gündüzleri saatlerce uyanık kalıyor 4-5 saat bazen daha fazla. Sadece emerek uykuya dalabiliyor besigine bıraktığım an uyanıyor kucağımda tutarsam uyuyor bu sekilde de ben hiçbir şey yapamiyorum biraksam uyandigi icin de vicdan azabi cekiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir