Uyandırmak ve Beslemek

70 görüntüleme
E

Ecenur M.

15 Şubat 2026 19:30
Bebeğim 36+2 haftalık sezeryan ile doğdu 2 gün küvezde durdu enfeksiyon riski nedeniyle sonra bir sıkıntı olmadı sağlığı iyi şuan 19 günlük uyandırması çok zor 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum bazen uyanana kadar 1 1,30 saat geçiyor. Sadece zıbını kalana kadar soyuyorum memeyi tam kavrayamıyor kavradığı zaman bazen 5dk içip bırakıyor bazen yarım saat sürüyor bez durumu iyi
Y

Yeşim

15 Şubat 2026 19:43
Ah hiç geçmeyecekmiş gibi gelen o süreç. Bizimki de 35+5te doğmuştu. Emmesi çok güçlü olmadığı için ve sarılık olduğu için uyandırması emzirmesi çok zordu. Bir emsin ben bütün gece de emziririm sorun değil ama şu uyandırması emzirmesi çok zor diyordum. Şimdi 4 aylık hala iki saatte bir uyanıyor dilediklerimize dikkat etmeliyiz 😅 yani demem o ki başta öyle oluyor gittikçe güçlenecek zaten kendl emmek isteyecek ama şuan çok küçük şekeri düşmemesi için bu süreci devam ettirmelisiniz. Kolaylıklar dilerim ♥️
Afranur K.

Afranur K.

15 Şubat 2026 20:07
Çok zor ama 28 güne az kalmış 😅 28 günden sonra da kendisi saldırıyor aç kalınca, geceleri acıksın şak diye kalkıyor. 😂

Bu arada henüz yenidoğan olduğu için sarılık riski artıyor biliyorsunuz, süt sağıp enjektör ya da plastik kaşıklarla emerken yandan yandan desteklemenizi öneririm. Hem siz sağım yaptığınız için sütünüz artar hem de bebeğiniz ekstra sizden emdiği hariç 20-30 ml kadar daha süt içer.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir