Üst Solunum Yolu Rsv
86 görüntüleme
H
Hande K.
Premium Üye
24 Mart 2026 21:43
Merhaba bebeğim 2 aylık
Öksürük hırıltı hapşuruk ile bebeğimi doktora götürdüm ventolin ve cortair seyreltilmiş olarak vermem gerektiği söylendi
Başka iki doktora gittiğimde ise burun temizliği ve beslenmesini önerdi ancak burun temizliğinde sıkıntı yaşoyorım burnunu açıyorum 5/10 dk aonra yine aynı günde kaç kez açabılırım sf ile? Elektrikli aspiratör ile çekiyorum ancak bunuda ne kadar yapabilirim inhaler tedavisi almalımıyım
Öksürük hırıltı hapşuruk ile bebeğimi doktora götürdüm ventolin ve cortair seyreltilmiş olarak vermem gerektiği söylendi
Başka iki doktora gittiğimde ise burun temizliği ve beslenmesini önerdi ancak burun temizliğinde sıkıntı yaşoyorım burnunu açıyorum 5/10 dk aonra yine aynı günde kaç kez açabılırım sf ile? Elektrikli aspiratör ile çekiyorum ancak bunuda ne kadar yapabilirim inhaler tedavisi almalımıyım
A
Arzu.G
Premium Üye
24 Mart 2026 22:08
Bugun izlediğim doktor videosunda gerekliyse saat başı burun yıkama yapılabileceğini söylüyordu aspiratör için ise dozunu ayarlayamayinca kilcal damar kanamalarına yol açacağı için ilk aylar özellikle olmasa daha iyi diyordu .Ventolin cortair konusunda da Osman hoca astım değilseniz gerek yok diyordu sorucevaplarda .burun yıkamayı flakonla değil de siringayla 2 ml kadar vererek yapın sırtına patpat yapın elinizi c şeklinde tutup .serum suyunu buhar olarak verebilirsiniz hiçbir zararı olmaz rahatlatır
H
Hande K.
Premium Üye
24 Mart 2026 22:09
Hepsini uygulamama rağmen üç gündür bir rahatlama yok maalesef
Temizledikten sonra açılıyor beş dakika sonra yine tıkanıyor bir saat o şekilde beklemelimiyim ki?
Temizledikten sonra açılıyor beş dakika sonra yine tıkanıyor bir saat o şekilde beklemelimiyim ki?
Yükleniyor...