Üst Solunum Yolu

185 görüntüleme
S

Sema U.

17 Mart 2026 01:39
çok dirençli olmayan ateş öksürük burun tıkanıklığı vardı Dr Viral dedi şimdi de kulağı ağrıyor kızarık denildi antibiyotik verildi bide gripten beri 2-3 gündür bacağım acıyor diyor ? Ne yapmalıyım bacak ağrısı aklıma takıldı
A

Aycan K.

17 Mart 2026 03:50
Oğlum 4 yaşında bizde de aynı durum oldu. Öksürük hapşırık grip vs. Geçti diye düşünürken tek bacağının diz kapağı ve arkasinin acımaya başladığını söyledi. Bir iki gün geçti topallayarak yürümeye başladı. Ortopedi doktoruna götürdük röntgen çekti bir sorun olmadığını grip gibi hastalıklardan sonra eklem yerlerinde ödem oluşabildigini söyledi. Çok şükür ki geçti. Ama siz de bir doktora götürün isterseniz her ihtimale karşı.
S

Sema U.

17 Mart 2026 05:56
Aynen götüreceğim bi iki gün izliyorum kan tahlili falan da verelim dedik ilk kez böyle bişey yaşayınca korktum biraz açıkçası doktor griple alakalıdır diye düşündü geçince gideceğim gribi
S

Sema U.

17 Mart 2026 06:01
Her zaman acıyor ağrıyor demiyor fakat bir kaç kez dile getirdi. bacağın acıyor mu diye ara ara soruyorum ağrımıyor diyor çok büyük bir acı ağrı değil ama rahatsız ediyor herhalde ara ara geliyor gideceğim kısa zamanda
Ö

Özlem Y. ..

17 Mart 2026 21:05
çok geçmiş olsun bizde oğlum aynı şeyi yaşadı ateşle birlikte yürürken aksayarak yürüdü doktora gittik kan alındı crp yüksek çıkınca antibiyotik verildi işe yaradı bir hafta da kendini toparladı doğru bir tedaviydi
Ö

Özlem Y. ..

17 Mart 2026 21:06
Sizde ihmal etmeyin en azından kanına bakıp ona göre bile ilaç tedavisi uygulanabilir
S

Sema U.

22 Mart 2026 00:01
Çok şükür bizim de 1 gün içinde birkaç kez acıyor dedi sonra geçti 5 gün antibiyotik kullandık bizde kulak ağrısı da bacak acısıda geçmişti 2. Günde
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir