Üst Giydirme Sorunu
161 görüntüleme
E
Esraa
21 Mayıs 2026 22:47
Kızlar beş buçuk aylık erkek bebeğim var kıyafet giydirirken kriz geçiriyoruz asla durmuyor giydirmek istemiyor. Hatta artık öyle çığlıklar atıyor ki duyan bebeği boğazlıyolar sanır o derece. Her kıyafet değişiminde kaos banyo sonraları en kötüsü. Egzaması var krem sürmek zorundayım o ayrı işkence. Neden böyledir düzelir mi kendide bunaliyor bende kötü hissediyorum kendimi. Ve artık belim sırtım her yerim ağrıyor.
E
Esma T.
21 Mayıs 2026 22:56
10 aylık erkek benimde bebeğim geçmiyo yani düzelmedi bizde hala durum aynı duyusal hassasiyetten kaynaklı kıyafeti tehdit olarak algılıyolar oyunla şarkıyla giydirin değişik dokulara dokundurun falan diyolar yaptım ben sanki biraz işe yaradı günde 3 defa üst değiştiriyosak biri sakin geçiyo en azından 🤦♀️😂😂
E
Esraa
21 Mayıs 2026 22:59
10 aylık erkek benimde bebeğim geçmiyo yani düzelmedi bizde hala durum aynı duyusal hassasiyetten kaynaklı kıyafeti tehdit olarak algılıyolar oyunla şarkıyla giydirin değişik dokulara dokundurun falan diyolar yaptım ben sanki biraz işe yaradı günde 3 defa üst değiştiriyosak biri sakin geçiyo en azından 🤦♀️😂😂
Z
Zübeyde Ç.
21 Mayıs 2026 23:03
Acaba egzama hassasiyeti nedeniyle de olabilir mi kaşıntısı ısı artışı falan oluyorsa
E
Esraa
21 Mayıs 2026 23:06
Acaba egzama hassasiyeti nedeniyle de olabilir mi kaşıntısı ısı artışı falan oluyorsa
Z
Zübeyde Ç.
21 Mayıs 2026 23:07
Yani onu da düşündüm krem sürmemden hoşlanmiyo farkindayim ama sürmezsem aşırı kuru ve kaşıntısı oluyo. Bir de sürekli birşeylere uzanmaya çalışıp dönüyo her kıyafet değişimimiz 15 dk resmen. Normalde de kucakta bile eli ayağı hiç durmuyo yere koysam topaç gibi döne döne alıp başını gidiyo pusete koyuyorum poposunu kaldırıp kendini atiyo bende şaştım. Bu kadar hareketli olması normal mi onu bilemiyorum
E
Esraa
21 Mayıs 2026 23:10
Benimki beş aylık ve aynı şekilde normal merak etmeyin algıları açık sürekli etrafla ilgilenmek istiyorlar haliyle.
G
Gamzenur P.
21 Mayıs 2026 23:11
Mutlaka denemişsinizdir ama oyun oynar gibi yapıp önce kafasını geçirip sonra kollarını giydirmeyi deneseniz bile mi öyle
E
Esraa
21 Mayıs 2026 23:21
Mutlaka denemişsinizdir ama oyun oynar gibi yapıp önce kafasını geçirip sonra kollarını giydirmeyi deneseniz bile mi öyle
G
Gamzenur P.
21 Mayıs 2026 23:22
Şarkı söylüyorum eline ıslak mendil bez vs veriyorum ya da oyuncak kısa süre ilgisini cekiyo ya da babası olduğunda o oyalamaya calisiyo hızlıca giydiriyorum ama o da her zaman olamıyo. Mesela bugün tek başıma banyo yaptırdım banyoda çok iyiydik çıktık giydirene kadar aglayacaktim artık bende şaştım
E
Esraa
21 Mayıs 2026 23:24
Rabbim yardımcın olsun canım benim inşallah tez zamanda geçiverir de mutlu bi bebiş oluverir
E
Esra G.
22 Mayıs 2026 00:07
Benim kızım 1 yaşında malesef aylardır bez bağlama kıyafet değiştirme kaos bizde. Her yolu denedim tek çareyi telefon kapalı ekran olacak şekilde bebek müzikleri açıp eline veriyorum ekran görmüyor sadece müziği dinliyor anca o şekilde elinde tutarak bez bağlayıp üst değiştirebiliyorum
E
Esraa
22 Mayıs 2026 00:10
Benim kızım 1 yaşında malesef aylardır bez bağlama kıyafet değiştirme kaos bizde. Her yolu denedim tek çareyi telefon kapalı ekran olacak şekilde bebek müzikleri açıp eline veriyorum ekran görmüyor sadece müziği dinliyor anca o şekilde elinde tutarak bez bağlayıp üst değiştirebiliyorum
B
Birgül Y.
22 Mayıs 2026 00:15
Benim oğlum 1yasina yarın giriyo bizdede ayni durum. Cok ağlıyor konusarak yapıyoruz biz birsz ise yaradi babasını dikkatini cekmek icin viseyler yapıyor bazende erkek çocukları böyle sanırım
E
Esraa
22 Mayıs 2026 02:18
Benim oğlum 1yasina yarın giriyo bizdede ayni durum. Cok ağlıyor konusarak yapıyoruz biz birsz ise yaradi babasını dikkatini cekmek icin viseyler yapıyor bazende erkek çocukları böyle sanırım
Yükleniyor...