Üst Dişler Hala Yok

59 görüntüleme
T

Tuğçe S.

Premium Üye
27 Mart 2026 09:45
Merhabalar, oğlum alt 2 dişini 6 ay 12 günlükken çıkardı. Şuan 10 ay 16 günlük başka dişi yok. Yaklaşık 2 buçuk aydır da üst dişleri kabarık ve beyaz. gece uyanmaları arttı
M

Melis Ş. ..

Premium Üye
27 Mart 2026 09:59
Merak etmeyin korkacak bi durum yok benim oğlum 4 ay aynı sorunu yaşadı sonunda çıkardı 1 yaşına kadar normal kabul ediliyor
A

Ayşe Ş. ..

27 Mart 2026 10:00
Merhaba benim oğlum da 5 ayda alt 8-9 ayda üst çıktı. Sertleşti kaşıdı, uykuları kötüleşti ama uzun sürdü üst. Şuan 11 aylık köpek dişleri bekliyoruz durum git gide daha zor oluyor. Ateslenmeye falan başladı
T

Tuğçe S.

Premium Üye
27 Mart 2026 10:01
Ayşe Şahin
Merhaba benim oğlum da 5 ayda alt 8-9 ayda üst çıktı. Sertleşti kaşıdı, uykuları kötüleşti ama uzun sürdü üst. Şuan 11 aylık köpek dişleri bekliyoruz durum git gide daha zor oluyor. Ateslenmeye falan başladı
Henüz ateş çıkmadı ama yoğun burun akıntısı biraz da ishali var 3 4 gündür. kendi doktorumuz diş çıkarmasına bağladı. Bir de inanılmaz iştahsız
A

Ayşe Ş. ..

27 Mart 2026 10:07
Tuğçe Soysal
Henüz ateş çıkmadı ama yoğun burun akıntısı biraz da ishali var 3 4 gündür. kendi doktorumuz diş çıkarmasına bağladı. Bir de inanılmaz iştahsız
Az ishal ve iştahsızlık yapıyor. Yemek istese bile yerken ağlıyor bazen. Burun akıntısı olmadı bizde. Ateş arka dişlerde azılarda alıyormuş, onlar daha zor çıkar demişlerdi. Doğru imiş. Çok zor insanın elinden hiç birşey gelmiyor. Dişini kaşıyacak şeyler veriyorum eline, ben kaşıyorum. Karanfil den tiksindi artık kokusunu alınca bile titriyor kendini sıkıyor.
M

Melis Ş. ..

Premium Üye
27 Mart 2026 10:08
Burnunu bol bol temizleyin dişi içinde osanit alın çok rahatlatıyor iştahı yerine gelir burnu tıkalı diye yemiyordur
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir