Üst Dişler

87 görüntüleme
E

Esra Ç.

21 Aralık 2025 20:36
7 ay 19 günlük üst kesiciler 1 haftadan fazla süredir çıkmaya çalışıyor dolayısıyla hem bebişi hem bizi bitiriyor altlar 1 haftada çıkmış ve rahatlamıştı ama bunlar bayadır aynı şekilde duruyorlar bi diş kaç günde çıkar yaaaa🫤
A

Ayşe K. C.

21 Aralık 2025 20:39
Selam , bizim 25 gün sürdü mahfolduk25 gün 10 dk d bir memeye uyanan bi bebekle hayatta kalmaya çalıştım1 saat deliksiz uyku görmedim çok kötüydü ama bizim 4diş birden geldi üstten ilk ikisi 15 gün gib bişey sürdü
A

Ayşe K. C.

21 Aralık 2025 20:41
Dişler önden bombeleşmiş mi ? Yeri dolmuş mu yani nasıl tarif etsem dişin üstünde diş etine bakında dışa doğru bi bombeleşme oluyor o varsa dişin patlatması 6 gün filan sürüyo
E

Esra Ç.

21 Aralık 2025 20:43
Ve sadece kucakta duruyor 🤦kolumuzda derman kalmadı 🥹
E

Esra Ç.

21 Aralık 2025 20:52
Evet var o hatta ucunu bile hissediyorum ama bi tanesinin diğerinin sadece o bombeleşme var Allah'ım yavrum içinde çok zor biliyorum ama ...
S

Seher D.

21 Aralık 2025 21:04
Bizimde öyle ya neredeyse 1 bucuk aydır üst dişler şiş ve mahfolduk aşırı istahsizlik agzini kitliyor hic bsy yemiyir agliyir miz mız bi tane patladi digerini bekliyoruz ust disler cok daha zorladi biz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir