Üst Diş Mahvolduk

109 görüntüleme
D

Dilan Ç. ..

25 Mart 2026 15:48
Bebeğim üst dişlerini çıkaracak patlamak üzere.11buçuk aylık. Aşırı huysuz huzursuz sürekli kucak istiyor, gündüz uykularına dirençli, bırakamıyorum bırakır bırakmaz ağlıyor. Ne zaman geçer aynı şeyleri yaşayan var mı bitmiş durumdayım yüzü gülmüyor bi türlü
M

Meliha T.

25 Mart 2026 16:30
Valla bizim [8.ci](8.ci) aydan beri öyle alt iki diş patlamayla başladı üstler daha çıkamadı 9ay10gün gece uykularımız bitmiş durumda sürekli mız mız ne zaman düzelir bilemiyorum artık🤣
D

Dilan Ç. ..

25 Mart 2026 16:33
Meliha Taşdemir
Valla bizim [8.ci](8.ci) aydan beri öyle alt iki diş patlamayla başladı üstler daha çıkamadı 9ay10gün gece uykularımız bitmiş durumda sürekli mız mız ne zaman düzelir bilemiyorum artık🤣
Asla yalnız kalmıyor sürekli ağlıyor Allah yardımcımız olsun
M

Meliha T.

25 Mart 2026 16:34
Dilan Çelik
Asla yalnız kalmıyor sürekli ağlıyor Allah yardımcımız olsun
Aminn
G

Gülşah K.

25 Mart 2026 16:53
Çıkınca geçiyor maalesef bizde perişan olmuştuk 8.ci ayda başlamıştı şu an 9.5 aylık yeni çıktıda birazcık rahatladık. yeşil soğan, yatmadan önce zeytinyağı karanfil ve soğuk diş kaşıyıcıları az da olsa hafifletiyor gece uykularında uyanması 45 dk'ye düşmüştü Allah sabır versin size zor bir süreç
D

Dilan Ç. ..

25 Mart 2026 16:57
Gülşah Kablan
Çıkınca geçiyor maalesef bizde perişan olmuştuk 8.ci ayda başlamıştı şu an 9.5 aylık yeni çıktıda birazcık rahatladık. yeşil soğan, yatmadan önce zeytinyağı karanfil ve soğuk diş kaşıyıcıları az da olsa hafifletiyor gece uykularında uyanması 45 dk'ye düşmüştü Allah sabır versin size zor bir süreç
Amin çok sağolun bizm de uykular hep yarım saat bölünmeli
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir