Umarım Yalnız Değilimdir!!
277 görüntüleme

Rumeysa K.
19 Haziran 2026 23:31
Kızım neredeyse 14 aylık olacak vee çözülmeyen sorunumuz UYKUU. Geceleri en az 3 defa hala uyanıyor, gece yemesini 10 güne yakındır kestim belki uykusu düzeli diye ama tık yok. Sizde de durumlar böyle mi? Kesintisiz uyuması için neler yapabilirm?
Ö
Özge T.
19 Haziran 2026 23:50
Merhaba oğlum 14 aylık, iki kez uyanıyor. 18 aya kadar gece beslenmesinin kesilmesi beklenmiyormuş.
B
Berrin G.
20 Haziran 2026 00:10
Merhaba, kizim 10 aylik olacak uyku egitimi aldik ve bizde cok ise yaradi 8 aylikken gece beslenmesini biraktik, 7 aydan sonra gece beslenmesini birakabiliriz demisti ve kizim bunu kendisi birakti gibi birsey oldu. Uyku egitmenimiz uykunun bir matematik oldugunu soylemisti yani su sekilde gunduz uykusu veya uykulari - gece uykusuna gecmeden rutinleri, gece uykusuyla diger uykusu arasindaki saat farki vs bunlarin hepsinin cok onemli oldugunu soyledi. 1 yasindan sonra tek uykuya dusmemiz gerektiğini soyledi tabi her bebek farkli ama belki uyku egitimi sizdede işe yarar diye yazmak istedim
E
Elena M.
20 Haziran 2026 01:05
Merhabalar ben çocugun yemek ihtiyac saatını gözlemledim, çocugun açıkma vakti yaklaşınca o uykuluyken emziriyorum uyanmasına müsade etmiyorum. Gece saat bir bucukta uyanıyordu sonra saat üçte uyanıyor ben uyanmasını beklemeden az miktarda emmesini sağlıyorum uykusu bozulmuuor, ilk etapta zor bir kaç gün zorlansanızda kesin uykusu düzene girecek.
Önemli bebeği gece uykuluyken asla altını değiştirmeyin, kakasını yapsa ben hafifce kuru bezle silerek bezini değiştiriyorum sabah uyandıgında yıkıyorum uykusu bozulmasın
Önemli bebeği gece uykuluyken asla altını değiştirmeyin, kakasını yapsa ben hafifce kuru bezle silerek bezini değiştiriyorum sabah uyandıgında yıkıyorum uykusu bozulmasın
B
Busec.
Premium Üye
20 Haziran 2026 03:43
Merhaba, kizim 10 aylik olacak uyku egitimi aldik ve bizde cok ise yaradi 8 aylikken gece beslenmesini biraktik, 7 aydan sonra gece beslenmesini birakabiliriz demisti ve kizim bunu kendisi birakti gibi birsey oldu. Uyku egitmenimiz uykunun bir matematik oldugunu soylemisti yani su sekilde gunduz uykusu veya uykulari - gece uykusuna gecmeden rutinleri, gece uykusuyla diger uykusu arasindaki saat farki vs bunlarin hepsinin cok onemli oldugunu soyledi. 1 yasindan sonra tek uykuya dusmemiz gerektiğini soyledi tabi her bebek farkli ama belki uyku egitimi sizdede işe yarar diye yazmak istedim

Rumeysa K.
20 Haziran 2026 06:19
Merhaba oğlum 14 aylık, iki kez uyanıyor. 18 aya kadar gece beslenmesinin kesilmesi beklenmiyormuş.

Rumeysa K.
20 Haziran 2026 06:19
Ö
Özge T.
20 Haziran 2026 07:41
Gerçekten mi bilmiyordum bunu tekrar gece vereyim mi o zaman
B
Berrin G.
20 Haziran 2026 09:00
Memnun kaldıysanız eğitmenin profilini paylaşma sansiniz var mi
B
Berrin G.
20 Haziran 2026 09:06
Ya güvenilir bir şey bulamadım bu konuda da yardımcı olur musunuz

Rumeysa K.
20 Haziran 2026 09:33
Ben burcu hanimdan egitim aldim Burcu Merakli - Uyku melegi diye yazarsaniz cikar instagramda ben kizim 7 aylikken egitim aldim ve cok sukur cok rahatiz gercekten bi ara artik tukenmistim kucagimda salla salla gece uyaniyor filan artik bitkin haldeydim ama cok sukur iyiki almisim diyorum gercekten umarim sizde en kisa zamanda rahatlarsiniz egitimli veya egitimsiz 🙏🏽 sizi cok iyi anliyorum
Yükleniyor...