Üfürüm
92 görüntüleme

Özlem A.
16 Şubat 2026 23:14
Üfürüm tehlikeli mi bugün 1 yaş kontrolümüz vardı çocuk doktorumuz üfürüm duydu çocuk kardiyolojisine gönderdi yaşayanlar var mı acaba
E
Elif
16 Şubat 2026 23:20
Bende de vardı kapattılar, bebeğim de de mevcut bebeğim için olanın zamanla kapanabileceğini söyledi doktorumuz ama bende olduğu için genetik aktarımdan dolayı 6 ayda bir kardiyoloji muayenesine gitmemizi söyledi

Özlem A.
16 Şubat 2026 23:24
Bende de vardı kapattılar, bebeğim de de mevcut bebeğim için olanın zamanla kapanabileceğini söyledi doktorumuz ama bende olduğu için genetik aktarımdan dolayı 6 ayda bir kardiyoloji muayenesine gitmemizi söyledi
E
Elif
16 Şubat 2026 23:32
Çok Teşekürler bizde yoktu yeni duydu daha doktorumuz

Ümran A.
16 Şubat 2026 23:36
Üfürümden sayılıyor mu bilmiyorum ama benim kızımda da 3 aylık muayenesinde kardiyoloji doktoru yaşıyla uyumlu delikler mevcut 6 ay sonra tekrar kontrole getirin demişti geçtiğimiz haftalar da gittik ve deliklerin kapandığını söylediler. Genel olarak karşılaşılan bir durummuş ve kapanıyormuş çoğu bebişte

Özlem A.
16 Şubat 2026 23:38
Üfürümden sayılıyor mu bilmiyorum ama benim kızımda da 3 aylık muayenesinde kardiyoloji doktoru yaşıyla uyumlu delikler mevcut 6 ay sonra tekrar kontrole getirin demişti geçtiğimiz haftalar da gittik ve deliklerin kapandığını söylediler. Genel olarak karşılaşılan bir durummuş ve kapanıyormuş çoğu bebişte

Özlem A.
16 Şubat 2026 23:38
Sonradan olan birşey değil genel olarak doğum anında zaten oluyor gözden kaçmış olabilir benim kini de 16 yaşında fark ettiler
C
Cansu ..
16 Şubat 2026 23:47
Merhaba benim bebeğim de 2 aylıkken çocuk doktoru ufurum duydu kardiyolojiye gittik 2 yaşına kadar geçmeyebilir dedi çoğu bebekte olabilen bir durum dedi anne karnında falan olabilen bi şeymiş kontorle aldı bizi de

Özlem A.
17 Şubat 2026 00:49
Haklısınız gözden kaçabiliyor doktorumuz korkulacak bişi yok çocuk kardiyolojisi yinede görsün dedi
E
Elif
17 Şubat 2026 00:58
Haklısınız gözden kaçabiliyor doktorumuz korkulacak bişi yok çocuk kardiyolojisi yinede görsün dedi