Üfürüm

92 görüntüleme
Özlem A.

Özlem A.

16 Şubat 2026 23:14
Üfürüm tehlikeli mi bugün 1 yaş kontrolümüz vardı çocuk doktorumuz üfürüm duydu çocuk kardiyolojisine gönderdi yaşayanlar var mı acaba
E

Elif

16 Şubat 2026 23:20
Bende de vardı kapattılar, bebeğim de de mevcut bebeğim için olanın zamanla kapanabileceğini söyledi doktorumuz ama bende olduğu için genetik aktarımdan dolayı 6 ayda bir kardiyoloji muayenesine gitmemizi söyledi
Özlem A.

Özlem A.

16 Şubat 2026 23:24

Elif

Bende de vardı kapattılar, bebeğim de de mevcut bebeğim için olanın zamanla kapanabileceğini söyledi doktorumuz ama bende olduğu için genetik aktarımdan dolayı 6 ayda bir kardiyoloji muayenesine gitmemizi söyledi

Çok Teşekürler bizde yoktu yeni duydu daha doktorumuz
E

Elif

16 Şubat 2026 23:32

Özlem Alpanaz

Çok Teşekürler bizde yoktu yeni duydu daha doktorumuz

Sonradan olan birşey değil genel olarak doğum anında zaten oluyor gözden kaçmış olabilir benim kini de 16 yaşında fark ettiler
Ümran A.

Ümran A.

16 Şubat 2026 23:36
Üfürümden sayılıyor mu bilmiyorum ama benim kızımda da 3 aylık muayenesinde kardiyoloji doktoru yaşıyla uyumlu delikler mevcut 6 ay sonra tekrar kontrole getirin demişti geçtiğimiz haftalar da gittik ve deliklerin kapandığını söylediler. Genel olarak karşılaşılan bir durummuş ve kapanıyormuş çoğu bebişte
Özlem A.

Özlem A.

16 Şubat 2026 23:38

Ümran Asil

Üfürümden sayılıyor mu bilmiyorum ama benim kızımda da 3 aylık muayenesinde kardiyoloji doktoru yaşıyla uyumlu delikler mevcut 6 ay sonra tekrar kontrole getirin demişti geçtiğimiz haftalar da gittik ve deliklerin kapandığını söylediler. Genel olarak karşılaşılan bir durummuş ve kapanıyormuş çoğu bebişte

İnşallah öyledir bizimde 🙏
Özlem A.

Özlem A.

16 Şubat 2026 23:38

Elif

Sonradan olan birşey değil genel olarak doğum anında zaten oluyor gözden kaçmış olabilir benim kini de 16 yaşında fark ettiler

Haklısınız gözden kaçabiliyor doktorumuz korkulacak bişi yok çocuk kardiyolojisi yinede görsün dedi
C

Cansu ..

16 Şubat 2026 23:47
Merhaba benim bebeğim de 2 aylıkken çocuk doktoru ufurum duydu kardiyolojiye gittik 2 yaşına kadar geçmeyebilir dedi çoğu bebekte olabilen bir durum dedi anne karnında falan olabilen bi şeymiş kontorle aldı bizi de
Özlem A.

Özlem A.

17 Şubat 2026 00:49

Özlem Alpanaz

Haklısınız gözden kaçabiliyor doktorumuz korkulacak bişi yok çocuk kardiyolojisi yinede görsün dedi

Çok geçmiş olsun demek her bebekte görülüyor o zaman
E

Elif

17 Şubat 2026 00:58

Özlem Alpanaz

Evet yine bir görünmekte fayda var tabi ki, bildiğim kadarıyla doğan çoğu bebekte oluyor zaten ve zamanla kapanıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir