Üfürüm

67 görüntüleme
Ç

Çağla

28 Haziran 2025 15:52
2 aylık olmak üzere bir bebeğim var,gebeyken detaylı USG ye gırmeme ve kalpte hıcbır sorun olmamasına ragmen üfürüm var denildi en son kontrolde.ciddi bir durum olup olmadığınıanlamak için ne yapmamız gerekır
S

Sinem K. ..

28 Haziran 2025 16:29
Benim yeğenimde de vardı ama büyükçe geçti kendiliğinden genellikle zararsz oluyorlar ama morarma falan oluyorsa ağladığnda ayrıntılı bakmak gerekir diye biliyorum.
Hanife A. .

Hanife A. ..

28 Haziran 2025 18:05
5aylik kontrolde bize de ufurum var denildi çocuk kalp cerrahisine yondelndirdi doktor detaylı inceledi PFO olduğunu söyledi. Kendiliğinden geçer dedi. Korkacak bir şey yok. Yapacak bir şey de yok. Hiç merak etmeyin..Eğer içiniz rahat etsin istiyorsanız doktorunuz yeşil alan açsın çocuk kalpe
G

Gamze ..

29 Haziran 2025 12:42
Benim bebegimin de doğduğunda üfürüm var dendi ama 40 çıkmasına yakın geçti. Eğer ağlarken morarmiyorsa nefes alıp vermesinde bir sorun yoksa ve bir de dudakları mor değilse korkmaniza gerek yok zamanla geçiyor. Bazı bebeklerin 6 ila 12 aya kadar geçmediği oluyormuş. İnşallah bir daha ki kontrol de gecmis olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir