Uçuk Tehlikeli Midir ?

79 görüntüleme
B

Berna Ç. S. ..

20 Temmuz 2025 13:35
Hocam merhaba kayınvalidem rüyasında korkmuş uçuk çıkmış bebeğimi bi kaç kez öptü sonra fark ettim. Almam gereken bir önlem vs var mıdır bebeğim 15 aylık bi haftadır görüştürmüyorum bu sebeple şimdiden teşekkürler
B

Begüm N.

20 Temmuz 2025 14:08
Doktorunuzla konuşun takip edilmesi gerek
G

Gizem

21 Temmuz 2025 07:17
4 yaşına kadar en riskli virüs takip altında tutmanızı öneririm herpes virüsü yanı uçuk vücudumuzda olan bir şey sadece dışardan gelen virüs tetiklemesi lazım bu tetiklenmede genelde 4 yaşına kadar ola bilir 4 yaşına kadar bu virüs vücuda girmediyse girmesi daha zorlaşıyor bir kere aktif hale geldimi ömür boyu aktif oluyor
B

Berna Ç. S. ..

21 Temmuz 2025 19:27
Çok teşekkür ederim çocuk doktoruna danıştık şu an yapabileceğimiz bi şey yok eğer çıkarsa ona göre tedavi uygulanır dedi. Yani kendisi öpmediğini iddia ediyor. Ama onlar biz nasıl büyüdük psikolojisinde olduğu için bu tarz riskleri anlamaları biraz zor oluyor maalesef.
L

Leyla K. K.

24 Temmuz 2025 21:55
Berna hanım iyi günler bebeğinizde bulaş durumu oldu mu acaba ? Benim de bugün akşam üzeri uçuk olduğundan emin olduğum bir lezyon gelişti dudağımda ve ben gün içinde bebeğimi öptüm. Şu an çok korkuyorum ona da bulaşırsa diye kendimi çok suçlu ve kötü hissediyorum. Bulaş olursa kaç günde kendini belli ediyor acaba?
B

Berna Ç. S. ..

28 Temmuz 2025 11:55
Merhaba Leyla hanım şu anlık bi şey yok çok şükür çocuk doktoruna söyledim eğer uçuk çıkarsa ona göre tedavi uygularız dedi o kadar çok üzerine düşmedi konunun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir