Uçuk İhtimali 4 Buçuk Aylık

88 görüntüleme
B

Betül ..

26 Kasım 2025 18:37
Eşim işten geldi 4 buçuk aylık bebişimizi yanaklarından öptü falan sonra bi baktım dudağında uçuk var. Şimdi ne yapmak lazım ya bebişe bulaşırsa ne zaman belirti verir ve ne olabilir? Çok endişeliyim yaşayan var mı cevap verir misiniz
B

Buket ..

26 Kasım 2025 18:53
@Osman Gönülal
H

Hümeyra T.

26 Kasım 2025 18:54
@Osman Gönülal
H

Hümeyra T.

26 Kasım 2025 18:57
Yapar zekaya sordum; 2 hafta boyunca gözlem yapın diyor, ateş, emmede azalma, aşırı huysuzluk,ağız çevresinde kızarıklık ve kabarıklık, gözdr kızarıklık ve su akması ve döküntü varsa acilen dr görmeli ama baska bilgi yok.
B

Betül ..

26 Kasım 2025 19:01
Evet ben de yapay zekaya sordum ama 4.5 aylık bi bebekte uçuk çıkarsa ne gibi durumlara yol açabilir bunun olasılığı nedir şimdi ne yapmak gerekir bilmiyorum korkuyorum bir şey olacak diye çok. Bi de eşimin uçuğu yeni ve içi su dolu yani en bulaş olan hali
Y

Yeliz C.

26 Kasım 2025 19:14
Endişelenmeniz çok normal . Negatif düşünmeyin olumsuzu çekmeyin. Yaklaşık10 gün önce aynı durum benim başımada geldi çok şükür bir sorun yok .
B

Betül ..

26 Kasım 2025 19:18
Sizin adınıza çok sevindim inşaAllah biz de bir sorun hastalık yaşamadan atlatırız bu durumu
B

Buket ..

26 Kasım 2025 19:21
Yapay zekaya sordum bende , suan gözlem yapıp çok fazla temastan kaçınmanız gerekiyo özellikle eşinizin .Yenidoğan döneminde daha tehlikeliymiş 4 buçuk aylık olduğu için ağır bir tablo çok nadirmiş. Bebeğin dudağında yanağında, diş etinde kulak çevresinde kafa derisinde, göz çevresinde kabarcik kızarıklık sıvı dolu lezyon, 38 üzeri ates olursa doktora gitmeniz gerekiyor geçmiş olsun insallah hiçbir şey olmaz bebise sık sık ellerinizi yıkayın bir süre bebisi öpmeyin
B

Betül ..

26 Kasım 2025 19:40
Teşekkür ederim hepinize. Önümüzdeki 2 hafta benim için zor geçecek gibi sürekli gözlem yapacağım zaten anksiyeteli biriyim inşaAllah hiçbir sorun yaşamayız bakalım sürekli gözlem halinde olucam

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir