Uçuk
86 görüntüleme
A
Aslı A. ..
6 Şubat 2026 05:19
Bebeğim 5 buçuk aylık. Gece emzirdim yatağına koyarken öptüm wc ye gittim ve uçuk farkettim. Wc den öncesinde hic yanma acı vs hissetmedim yani wc ye gitmesem farketmezdim bile uçuk olduğunu. Şu an stresten uyuyamıyorum. Uçuk ileri seviye değil ama sabahtan hastaneye gitmeli miyim daha önce karşılasan var mi
E
Esra
6 Şubat 2026 07:54
siz kendiniz asiviral tarzı ilaç sürün uçuk çıktığında en bulaşıcı dönemde oluyor maske kullanın mümkünse emzirirken ve temasa geçmeyin şu an bir şey olmadığı için gitsenize bir şey yapacaklarını sanmıyorum bizde tam çıkmadan dudakta yanma başlayınca krem sürmüştüm kontrolümüz vardı yazdıklarımı söylemişti bir durum olursa getirin demişlerdi ama oğluna çok şükür bulaşmadı siz ilaç kullanın bulaş dönemine girmeden çıkmadan sönebilir
A
Aslı A. ..
6 Şubat 2026 09:46
İnşallah sagolun
Z
Zeynep ..
8 Şubat 2026 02:50
Bebeğim 10 günlüktü bende çıktığımda her dakika temas ettiğimiz için çok endişelenmiştim ilk başta eczacı krem vermedi bebeğe zararlı dedi maske istedim daha çok yayılır dedi onu da önermedi en son zorla bir krem aldım çünkü arttı onuda günde 2 defa balkonda eldivenle sürüp iyice çektikten sonrs bebrğr temas ettim tabi yeterli olmayacaktı tahta kaşıkla yskma yöntemini kullandım tam bıraktım derken tekrar başladı yaklaşık 10 gün kremi oldukça hafif aynı şekilde tahta kaşığa da devam ettim temizlendi çok şükür
A
Aslı A. ..
8 Şubat 2026 05:19
Krem yazdi doktor ilk ayları geçtiğimiz için su an takip yeterli dedi maskeyle devam ediyorum azaldı biraz biraz
Size de geçmiş olsun sağ olun
Size de geçmiş olsun sağ olun
A
Aslı
8 Şubat 2026 07:26
bizde de uçuğa ateş eşlik etmiyorsa çok korkmaya gerek yok demişti doktor