Uçakla Seyehat

352 görüntüleme
M

Meliha T.

28 Haziran 2026 21:11
Sevgili anneler 12 ay 20 günlük oğlum ile uçakla yolculuk yapacağız ilk kez 50 dk süren bir uçuş olacak nelere dikkat etmeliyim tecrübe edenler fikir verirse çok sevinirim
Ç

Çağla y.

28 Haziran 2026 21:58
Kızım 14aylık geçen ay muş-istanbul uçtuk.Suluğunu yere attı ve yedeği olmadığı için elim ayağıma dolaştı.Yedek emzik bu bağlamda bence çok önemli.Uçak çok sıcaktı iyiki kısa kollu üzerine hırka giydirmişim dedim.Atıştırmalıklar hayat kurtardı ve yanıma sevdiği bir meyveyi aldım uyutamadığım kriz anında imdadıma yetişti.Prima kilot bez takmıştım bu yüzden altı şişmiş ama rahatsız olmamıştı.Oyuncak olarak hiçbirşey ile oynamadı koltuktaki bilgilendirici broşürlerle idare ettik.Ben çok gergindim ama öyle böyle geçiyor zaman 😊
M

Meliha T.

28 Haziran 2026 22:00
Çağla yamen
Kızım 14aylık geçen ay muş-istanbul uçtuk.Suluğunu yere attı ve yedeği olmadığı için elim ayağıma dolaştı.Yedek emzik bu bağlamda bence çok önemli.Uçak çok sıcaktı iyiki kısa kollu üzerine hırka giydirmişim dedim.Atıştırmalıklar hayat kurtardı ve yanıma sevdiği bir meyveyi aldım uyutamadığım kriz anında imdadıma yetişti.Prima kilot bez takmıştım bu yüzden altı şişmiş ama rahatsız olmamıştı.Oyuncak olarak hiçbirşey ile oynamadı koltuktaki bilgilendirici broşürlerle idare ettik.Ben çok gergindim ama öyle böyle geçiyor zaman 😊
Teşekkürler bilgiler için🙏🏻 kalkış ve inişlerde emzirdiniz mi acaba
G

Gökçin N.

28 Haziran 2026 22:01
İnerken ve kalkarken emzirin (emzik ya da mama da olur-basınç dengelemesi için).

Yanınızda mutlaka oyuncak olsun, diğer insanları rahatsız etmemek için mümkünse ses çıkarmayan türden, kitap vs olabilir

Uçağa binerken kavanoz mama, bebeğin suyu, maması, süt 100 cc kuralına dahil değil

Uçağın kapısına kadar (hosteslerin karşıladığı yer) bebek arabası kullanılabiliyor, orada teslim alıp inişte yine hemen geri veriyorlar (kabin boy olsa bile) . Öncesinde arbayı koymak için bir kılıf ya da poşet edinin ya da check-in yaptığınız yerden satın alın(250 tl), araba çok kirleniyor .

Kızım uçuşun çoğunda uyudu(uyku saati değildi) , beklediğimizden daha rahat geçti, çok kafaya takmayın.
M

Meliha T.

28 Haziran 2026 22:03
Gökçin Noyan
İnerken ve kalkarken emzirin (emzik ya da mama da olur-basınç dengelemesi için).

Yanınızda mutlaka oyuncak olsun, diğer insanları rahatsız etmemek için mümkünse ses çıkarmayan türden, kitap vs olabilir

Uçağa binerken kavanoz mama, bebeğin suyu, maması, süt 100 cc kuralına dahil değil

Uçağın kapısına kadar (hosteslerin karşıladığı yer) bebek arabası kullanılabiliyor, orada teslim alıp inişte yine hemen geri veriyorlar (kabin boy olsa bile) . Öncesinde arbayı koymak için bir kılıf ya da poşet edinin ya da check-in yaptığınız yerden satın alın(250 tl), araba çok kirleniyor .

Kızım uçuşun çoğunda uyudu(uyku saati değildi) , beklediğimizden daha rahat geçti, çok kafaya takmayın.
Teşekkürler
Ç

Çağla y.

Meliha Taşdemir
Teşekkürler bilgiler için🙏🏻 kalkış ve inişlerde emzirdiniz mi acaba
Emzirmeye çalıştım ama çok hareketlilik olduğu için ilgisi dağıldı hiç emmedi normalde memede uyuduğu için yol boyunca uyuyamadı.
M

Meliha T.

Çağla yamen
Emzirmeye çalıştım ama çok hareketlilik olduğu için ilgisi dağıldı hiç emmedi normalde memede uyuduğu için yol boyunca uyuyamadı.
Anladım çok teşekkürler
Ç

Çağla y.

28 Haziran 2026 22:06
Ağlarsa ne yaparım nasıl başaçıkarım diye tüm gece uyuyamadım ve bu tür bir kriz anı için kızım bir bebek ve ağladığında ona yardım etmek yerine diğer insanların rahatsız olmasını düşünmemeye çalıştım ki sağ olsunlar kimse bir problem çıkartmadı.Emzirme kaybaklı sıvı kaybı yaşamamak için uçağa binmeden bir soda içerek vücudumun dengesini sağladım.
S

Songül H.

28 Haziran 2026 22:22
Bebeğim 10 aylık Geçen gün 2 saatten fazla ( biniş ve iniş süreleri dahil ) uçak seyahati yaptım kalkarken emzirmeye çalıştım fakat çok ağladı sanırım basınçtan dolayı.. ışıklar açık olduğu için uyumadı da eşim sağ olsun oyalamaya çalıştı ne bulduysak dikkatini dağıtmaya çalıştık emzik kullanmadı hiç bu yüzden çok zorlandım bebek için çantaya ne koyduysak THY hepsini kabul etti çanta ağzına kadar doluydu inanın. Bebek arabası traveldi uçak kapısında görevli aldı ( check-in yaptığımız yerde ücretsiz verdilen poşete koyduk - kimse para istemedi 😅) iniş sırasında da kendileri teslim ediyor yine uçak kapısında ayrıca çok rüzgar vardı İstanbulda bu yüzden bebeğim için ince bir battaniye açıp verdiler sağolsunlar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir