Uçak Yolculuğu ile Tatil

63 görüntüleme
C

Ceren E.

1 Eylül 2025 09:41
Bebeğim 3.ayını bitirdiğinde uçak yolculuğuyla tatil yapmayı planlıyoruz. Tavsiyeleriniz var mı?
Ümran A.

Ümran A.

1 Eylül 2025 09:53
Merhaba benim bebeğim de 14 haftalıkken uçak yolculuğu yaptık. Huysuz bir bebek olmasına rağmen yolculuğumuz çok rahat geçti.
Yanınıza oyuncak alabilirsiniz ve iniş-kalkış sırasında basınçtan etkilenmemesi adına besleyebilirsiniz bebeğinizi. Aynı zamanda bazı uçaklarda pusetli koltuk seçeneği oluyor onu tercih edebilirsiniz.
Kolaylıklar diliyorum 🐣
C

Ceren E.

1 Eylül 2025 09:56
Biraz endişeliyiz yolculuk konusunda 😅 ama tatilede gitmek istiyoruz… doktorunuz uçak yolculuğuyla ilgili bir kısıtlama getirmiş miydi?
Ümran A.

Ümran A.

1 Eylül 2025 09:57
Yok hayır herhangi bir kısıtlamamız yoktu. Endişe etmeyin çok rahat geçer inşallah. Sonundaki tatili düşünün siz 😌
G

Gükten K.

1 Eylül 2025 10:48
Benim doktorum kesinlikle önermemişti 6 aylık olmadan önce. Sonrasında önermişti iniş ve kalkışlarda özellikle emzirmek kaydı ile. Zaruret halinde kullanın aksi halde kulakları içinde zararlı demişti yanlış hatırlamıyorsam

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir