Uçak Yolculuğu ile Tatil
63 görüntüleme
C
Ceren E.
1 Eylül 2025 09:41
Bebeğim 3.ayını bitirdiğinde uçak yolculuğuyla tatil yapmayı planlıyoruz. Tavsiyeleriniz var mı?

Ümran A.
1 Eylül 2025 09:53
Merhaba benim bebeğim de 14 haftalıkken uçak yolculuğu yaptık. Huysuz bir bebek olmasına rağmen yolculuğumuz çok rahat geçti.
Yanınıza oyuncak alabilirsiniz ve iniş-kalkış sırasında basınçtan etkilenmemesi adına besleyebilirsiniz bebeğinizi. Aynı zamanda bazı uçaklarda pusetli koltuk seçeneği oluyor onu tercih edebilirsiniz.
Kolaylıklar diliyorum 🐣
Yanınıza oyuncak alabilirsiniz ve iniş-kalkış sırasında basınçtan etkilenmemesi adına besleyebilirsiniz bebeğinizi. Aynı zamanda bazı uçaklarda pusetli koltuk seçeneği oluyor onu tercih edebilirsiniz.
Kolaylıklar diliyorum 🐣
C
Ceren E.
1 Eylül 2025 09:56
Biraz endişeliyiz yolculuk konusunda 😅 ama tatilede gitmek istiyoruz… doktorunuz uçak yolculuğuyla ilgili bir kısıtlama getirmiş miydi?

Ümran A.
1 Eylül 2025 09:57
Yok hayır herhangi bir kısıtlamamız yoktu. Endişe etmeyin çok rahat geçer inşallah. Sonundaki tatili düşünün siz 😌
G
Gükten K.
1 Eylül 2025 10:48
Benim doktorum kesinlikle önermemişti 6 aylık olmadan önce. Sonrasında önermişti iniş ve kalkışlarda özellikle emzirmek kaydı ile. Zaruret halinde kullanın aksi halde kulakları içinde zararlı demişti yanlış hatırlamıyorsam