Uçak Yolculuğu
102 görüntüleme
G
Gülşen A.
11 Nisan 2026 09:56
Dört aylık bebeğinle uçağa bineceğiz tedirginim kalkarken ve inerken emmezse kulakları ağrır diye korkuyorum
A
Aslıhan G.
11 Nisan 2026 10:11
Merhaba , endişenizi anlıyorum be de bebeğim 7 aylıkken ilk uçak yolculuğunu yapmıştım . Eğer emmezse biberon kullanıyorsanız biberon ile , onu da almaz ise emzik vermeyi deneyebilirsiniz hepsi aynı işlevi görecektir . :)
E
Eliff
11 Nisan 2026 11:02
Bizde bebeğim dört aylıktı uçak yolculuğu yaptık 2 saate yakın emzirmedim oyaladım uçak kalkışta emdi çok şükür sorun yaşadık
T
Tuğba B. ..
11 Nisan 2026 12:10
Emzik verin yada emzirin bir sıkıntı olmaz merak etmeyin
A
Anne k.
11 Nisan 2026 12:14
Benim bebeğim 3 aylıktı bir hafta içinde dört kez uçmuştuk. Emzirdiğimde oldu emzirmediğimde ve emzik tutan bir bebek değil. Hiç sorun yaşamadım iki türlüde. Bebeğiniz küçük olduğu için daha rahat olacak beyaz gürültü gibi gelecek sadece kaptan anonsuna irkilebilir. Gece uçuşuysa zaten uyuma ihtimali yüksek. Ben hem gece hem gündüz uçuşuna denk gelmiştim. Tek sorun alt değiştirmek zorunda kalmıştım kabin çok dar. Bir de eğer imkanınız varsa mutlaka diz mesafeli koltuklardan checkin satın alın mutlaka. Şayet almazsanızda gişe memurundan rica edin sizi boş bir üçlüye yerleştirsin. Biz ilk eşimle üçlü koltukta biri boş olana denk gelmiştik bebeğin eşyaları vs rahat olmuştu ama artık hep en önden checkin yapıyorum