Uçak Seyahati

544 görüntüleme
S

Sena S.

20 Nisan 2026 23:59
Merhaba arkadaşlar bebeğim 9 aylık ilk uçak seyahatlimiz olacak yalnız ikimiz. Mama anne sütü birlikte alıyor ama çok hareketli uçakta emzirmekte zorlanacağım içim mama vereceğim firmayı aradım 100 ml alabilirsiniz yanınıza sadece dediler doymaz ki kıyameti koparır birde meyve püresini alayım yanıma diyorum ama sormadım unuttum yasak mıdır herkes bişe söylüyor yasaklarla alakalı son olarak Bebek arabasının bagajla vereceksiniz dedi o kadar vakit havaalanı içinde kollarım kopar ne yapacağım deneyimlerinizi yazar mısınız🥹
N

Nur ..

21 Nisan 2026 00:15
Bebeğim 6.5 aylıkken aşırı korkarak aktarmalı bir şekilde uçtuk ikimiz tektik ama hiç korktuğum gibi olmadı gayet rahat geçti. Yanımda 470 cc lik termosumun içinde kahve vardı ama asla sorun etmediler anne bebek beraber uçunca sıvılar pek sorun edilmiyo mama süt vs vardır diye rahatça alabilirsiniz yani
M

Melis

21 Nisan 2026 00:36
Ben ekmek arası poğaça falan aldım uçakta yedik 
C

Cennet ..

21 Nisan 2026 00:54
Kızım bir buçuk yaşındayken ankaradan erzuruma uçmuştuk. Annem çantasına kuru ekmek almıştı bende kızmıştım napacaksın ekmeği diye. Kraker verdim çocuğun eline insanların kafasına attı telefonu verdim flası açıp insanların gözüne tuttu. Sonra annem ekmeği çıkardı ve kızım akıllı uslu bir şekilde ekmek yiyerek yolculuğa devam etti 😂
A

Arzu.G

21 Nisan 2026 01:00
Bebek arabasini uçağa binerken veriyorsunuz kucaginizda tasimayacaksiniz bebeği endişelenmeyin ,inince de uçak kapısına getiriyorlar. Uçakta yemek yedirmek mama içirmek bence daha zor emzirmek daha kolay olur sizin için. ozellikle kalkış ve iniş esnasında emzirirseniz basınçtan kulakları etkilenmez huzursuzlanmaz. Mama sınırı 100 ml evet daha fazlasını kabul etmiyorlar yasak ama kardeşim havaalanında çalışıyor bebeğin elinde taşıdığı biberonu sorun etmediklerini söylüyor binmeden icecekmis gibi düşünüyorlar sanırım sonrasında da bakmiyorlarmis yani bir 100 ml de bebeğinize tasitabilirsiniz sanırım :)
A

Arzu.G

21 Nisan 2026 01:02
Bu arada uçağın o fazla ışıklı dar ortamı bebekleri huzursuz edebiliyor uyku saatine denk getirebilirseniz daha rahat olur
S

Sema D.

Premium Üye
21 Nisan 2026 01:44
Bende uçak seyahati yapacağım kızım 9 aylık hem heyecanlıyım hem de tedirgin inşallah güzel geçer
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir