Uçak Seyahati

135 görüntüleme
B

Büşra

7 Aralık 2025 09:32
Daha önce bebeğiyle uçağa binmiş olan bir annemiz var mı acaba aramızda prosedür nasıl oluyor öneriyor musunuz araba yolculuğu daha rahat olur mu bilemedim kızım 7 aylık ve mesafe arabayla 12 saat
S

Selver

7 Aralık 2025 09:37
Merhaba.ben kızımla uçuyorum sürekli.7 aylık benim minnoşta.bizim uçak yolculuklarımız güzel geçiyo ama bebekten bebeğe farkeder tabiki amabi deneyin bence.12 saat yolculuk çok daha zor olur.bebeğiniz uçarken grip olmasın yeter.kulak sağlığı için.başka merak ettiğiniz bişey varsa cevaplyabilirim
B

Büşra

7 Aralık 2025 09:42
@Selver Koyunlar kızım için bilet almam gerekiyor mu peki kucağımda olur diye düşünüyorum ama koltuk almayı da önerir misiniz
A

Aleyna T.

11 Aralık 2025 12:36
Bebeğe de bilet kesmek zorunlu oluyor çok düşük bir ücreti var , bebek kemeri ile sizin kemerinize bağlanacak şekilde kucağınızda seyahat ediyor ben kızımla 2 aylıktan 2 yaşına kadar bu şekilde uçtum 2 yaşından sonra koltuk satın alıyorsunuz tam bilet ücreti ile
Sadece uçağın kalkış ve iniş anında emzirmek ya da biberon ile beslemek/su vermek gerekiyor ki kulakları zarar görmesin bebişin
E

Ezgi A. K.

12 Aralık 2025 20:37
Merhaba, oğlum 14 aylık, 2.ayından itibaren çok kez uçağa bindik. Aynı yolu araçla gittiğimizde uyku saatine yarım saat kala yola çıkıyoruz ama uçağa göre daha zor oluyor elbette. Biletleme için yolcu seçerken bebeğinizi de seçmeniz gerekiyor kimlik bilgilerini girmelisiniz.havalimanında biletleme kontrollerinde bebeği de görmek istiyorlar. Mümkünse uçağa binene kadar arabanızı yanınızdan ayırmayın ve kapı teslim olarak verin tam uçağa binerken ki indiğinizde direk bebeğinizi arabasına koyabilin. Bir de biz genelde 1.sıra koltuk satın alıyoruz en rahat o şekilde oluyor diğer türlü bebek kucakta olduğundan çok sıkışık oluyor. 1.sıra koltuk alamıyorsanız da mutlaka cam kenarı koltukta seyahat edin. Kalkış ve inişlerde bebeğinizin yutkunmasını sağlayın mutlaka biberon meme emzik gibi kulak sağlığı açısından önemli.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir