Uçak
120 görüntüleme
E
Ece m.
3 Nisan 2026 16:35
Bebekle uçağa binerken puseti uçak içine alıyorlarmı bir de mamaları xrayden geçiriyolarmı
S
Sema D.
3 Nisan 2026 16:38
Bende uçak yolculuğu yapacağım 9 aylık kızım cevapları merak ediyorum
A
Arzu.G
3 Nisan 2026 16:42
Uçağa binerken bebek arabasını alıyorlar siz inince getiriyorlar kapıya .puseti içeri alıyorlar mi emin değilim biz direkt verdik sormamistik ama puseti koyabileceğiniz yer yok muhtemelen almiyorlardir .bebek yatakları var onlardan isteyebilirsiniz ama onun için de belirli koltuklara oturmaniz gerekti sanırım firmaya göre degisedebilir. Mama konusunda sıkıntı yaşamazsınız bebeğin suyu maması yanınızda çantanızda sorun etmiyorlar onu küçük miktarlar zaten
E
Ece m.
3 Nisan 2026 16:43
Uçağa binerken bebek arabasını alıyorlar siz inince getiriyorlar kapıya .puseti içeri alıyorlar mi emin değilim biz direkt verdik sormamistik ama puseti koyabileceğiniz yer yok muhtemelen almiyorlardir .bebek yatakları var onlardan isteyebilirsiniz ama onun için de belirli koltuklara oturmaniz gerekti sanırım firmaya göre degisedebilir. Mama konusunda sıkıntı yaşamazsınız bebeğin suyu maması yanınızda çantanızda sorun etmiyorlar onu küçük miktarlar zaten
A
Arzu.G
3 Nisan 2026 16:44
Mama xray cihazından geçiyormu
A
Arzu.G
3 Nisan 2026 17:04
Mama xray cihazından geçiyormu
Z
Zk
3 Nisan 2026 17:14
mama geçiyor hiçbir sıkıntı yaratmıyor bebek arabası da eğer kabin boysa uçağa kadar yanınızda ve uçağa binince görevlilere teslim ediyorsunuz ineceğiniz zaman da direkt kapının önünde oluyor ama travel sistem ve bebek pusetleri bagaja veriliyor ve bir de bebek arabanıza bagaj kısmında etiket alın unutursanız uçağa binerken soruyorlar ve orada takıyorlar ama biraz bekliyorsunuz
Y
Yagmur
9 Nisan 2026 17:46
Ben de bir sey merak ediyordum. 2 yetiskin ve 1 bebek bileti alinca 3 koltuk mu almis oluyoruz. Sadece 2 yetiskin mi almaliyiz
E
Ece
9 Nisan 2026 22:36
Ben de bir sey merak ediyordum. 2 yetiskin ve 1 bebek bileti alinca 3 koltuk mu almis oluyoruz. Sadece 2 yetiskin mi almaliyiz
A
Aslıhan G.
9 Nisan 2026 22:44
1 ay önce 7 aylık bebeğimle italyaya seyahat etmiş bir anne olarak öncelikle mamalar da dahil herşey x rayden geçiyor . Eğer ki bebek arabanız kabin boy ise uçağa binirken görevliye teslim ediyorsunuz inişte tekrar getiriyorlar . Kabin boy değil ise uçak altına veriliyor mutlaka yanınızda kılıf almanızı öneririm . Yine uçak içine bebek için ek gıda termos su ilaç krem vs herşeyi alabiliyorsunuz . Thy de bebek için yatak talebi yapabiliyorsunuz (fakat çok az miktarda var önceden konuşup rezervasyon yapmanız gerekli) pegasusta ise böyle bir imkan ne yazık ki yok .
A
Aslıhan G.
9 Nisan 2026 22:46
Y
Yagmur
9 Nisan 2026 22:55
Hayır bebek için size kemer veriliyor ekstra ücret alınıyor bunun için siz bilet alırken 2 yetişkin 1 bebek olarak biletlemeniz gerekiyor bebeğiniz 2 yaş altı ise :)
Y
Yagmur
9 Nisan 2026 22:55
Bebek 3 yaşın altında ise annenin kucağında seyahat ediyor. Yani ekstra koltuk verilmiyor.