Üç Aylık Süt Alerjisi

72 görüntüleme
S

Sibel Y.

23 Şubat 2026 20:04
üç ay beş günlük doğduğundan beri mukuslu kaka yapıyor huzursuz bir bebek genel olarak gece karın ağrısıyla uyanıyor ya gaz çıkarıyor ya kakasını yapıyor öyle olunca da altını değiştiriyorum ayılıyor geri uykuya zor dönüyor gündüzleri de uyku huzursuzluk problemi yaşıyoruz sütü kestik ama mukus kesilmedi üç gündür yumurtayı da kestim belki ona da alerjisi vardır diye yaşayan var mı?
Ö

Özge T.

23 Şubat 2026 20:13
Allah kolaylıklar versin benim oğlum da bu aylarında hafif kanlı kakadan dolayı süt diyeti yapmıştım bir hafta, sonra tekrar olmadı devam ettim tüketmeye ama büyüyünce 8 ayken yumurta süt grubuna komple alerjisi çıktı. Siz şuanki durumda kaçak yapıyor musunuz ona dikkat edin süt ürünleri her şeyde var hiçbirini tüketmeyin bisküvidir çikolatadır dışarıdaki katı yağlı yemekler vs gibi malesef çok sıkı takip etmek gerekiyor
S

Sibel Y.

23 Şubat 2026 20:19
@Özge Topçu teşekkğr ederim çok sıkı çarşambadan beri yapıyorum her şeyi araştırarak yiyorum kan veya vücuttan kızarıklık gibi olmuyor bizim sadece mukus ve huzursuzluk gaz problemi var yumurtayı da kestim bakalım inşallah işe yarasın yeter ki yemesem de olur…
B

Begüm A.

23 Şubat 2026 21:33
Mukus ve huzursuzluk en son geçen şeyler sanırım ben 2 aydır diyet yapıyorum mukus geçmedi tam
S

Sibel Y.

23 Şubat 2026 21:35
@Begüm Aksoy işte bizde başka belirti yok o yüzden emin olamıyorum besin alerjisi mi var acaba diye
B

Begüm A.

24 Şubat 2026 02:22

Sibel Yılmaztürk

@Begüm Aksoy işte bizde başka belirti yok o yüzden emin olamıyorum besin alerjisi mi var acaba diye

Bir arkadaşım da böyle bir sıkıntı yaşamıştı doktor ön sütü fazla alıyor olabilir demişti .Sonra önden biraz sağıp o şekilde verdi arkadaşım düzene girdi .Tek başına mukuslu kaka alerji olmayabiliyor bizde egzama kanlı kaka huzursuzluk beraberinde vardı
S

Sibel Y.

24 Şubat 2026 03:32
@Begüm Aksoy bir de dediğinizi deneyeyim, çok teşekkür ederimm
B

Begüm A.

24 Şubat 2026 09:40

Sibel Yılmaztürk

@Begüm Aksoy bir de dediğinizi deneyeyim, çok teşekkür ederimm

Umarım işe yarar rica ederimm🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir