Tuz Tüketimi

41 görüntüleme
m

mrss

4 Eylül 2026 15:53
Merhaba sevgili anneler bebeğim 16 aylık ne çorba ne taneli bişey yemiyor kahvaltısını güzel yapıyor ara öğün olarak da meyvelerden yapıyorum onları yiyor ama onun dışında sebze, et, bakliyat yemek istemiyor çok yoruldum artık yemeyince çok üzülüyorum çorba yapıyorum içmiyor, köfte severdi onu da yemez oldu sebze yemiyor balık ağzına dahi sürmüyor farklı tarifler yapıyorum yine yemiyor çevremde hep bu zamana kadar ayrı yaptın seçici oldu diyorlar kendimi daha kötü hissediyorum tuzsuz çocuk yer mi tadı mı olur diyorlar yemeklere az mayi tuzu eklesem zararı olur mu acaba bebeklerinizi tuzla ne zaman tanıştırdınız ya da iştahsız anneler nasıl çözüm buldunuz hiç bir şey yemiyor 
Hatice C. .

Hatice C. ..

4 Eylül 2026 16:01
1 yaşla beraber biz ne yersek ondan yedirmeye başladım tuzu ailecekde iki çay kaşigi sınırında kullandığımız icin varla yok arası bisey oluyo
S

Seray ..

4 Eylül 2026 16:10
Bence tuzla artık bebeğinizi tanistirin zaten doktorlar da aile sofrasına geçiriyor 1 yaşından sonra. Yemekte az miktar kullandığınız taktirde sorun olacağını düşünmüyorum
T

Tuğba B. ..

4 Eylül 2026 17:43
11aylıkken mayi tuzla tanıştırdım yemeklerine atıyorum . Şimdi 16aylık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir