Tuvaletini Yapamıyor
152 görüntüleme
H
Hanife T.
26 Nisan 2026 11:40
Oğlum 6aylık 1 aydır kendisi kaka yapamıyor poposuna masaj yaparak Hergğn kaka yapıyor önce sert sonra yumuşak kakası oluyor ne yaptıysam kendi yapmıyor neden acaba
H
Hilal
26 Nisan 2026 12:25
Bebeğim 14 aylık, 1 aylık olduğundan beri bu şekilde, dulcosoft kullanıyoruz yumuşatması için, sizde doktora görünün isterseniz, kendisinin yapabilmesi gerekiyor, ek gıdaya başladınız mı ek gıda mı kabız yaptı acaba
M
Melike D.
26 Nisan 2026 12:47
Ek gıdaya başladıysanız o sebepten olabilir isterseniz verdiğiniz gıdalara günde 1 kere zeytinyağı ekleyin
M
Melike D.
26 Nisan 2026 13:01
Bu arada yaşadığınız şey muhtemelen kabızlık değil bebeğinizin pişiği varmı yada poposunda çatlak oluşmuşmu kontrol edin yaparken canı acıyorsa bu sebepten kakasını tutmaya çalışıyor olabilir başta zor katı sonradan normalse kabız değil bence bebeğiniz.
H
Hanife T.
26 Nisan 2026 19:02
Zeytinyağı kullanıyorum ek gıdaya başladım ama ondan önce de öyleydi mama değişikliğide yaptım hastaneye de gittim fakat yaşadığım yerde pek ilgilenilmiyor iyi dedi eve gönderdiler eşimin mesleği dolayısıyla başka yere de gidemiyorz poposunda çatlak olup olmadığını nasıl anlarız acaba
H
Hilal
26 Nisan 2026 20:09
Zeytinyağı kullanıyorum ek gıdaya başladım ama ondan önce de öyleydi mama değişikliğide yaptım hastaneye de gittim fakat yaşadığım yerde pek ilgilenilmiyor iyi dedi eve gönderdiler eşimin mesleği dolayısıyla başka yere de gidemiyorz poposunda çatlak olup olmadığını nasıl anlarız acaba
Yükleniyor...