Tuvalet Sorunu

179 görüntüleme
D

Duygu Ö.

29 Temmuz 2026 21:13
Merhaba 2 bucuk yasında kızım tuvalet eğitimine 2 hafta önce başladık . Cişini lazımlığa yapıyor ancak kesinlikle ic camasırını cıkarmak istemiyor . İc camasırıyla oturup yapıyor . Bu sorunu nasıl cözebilirim . Çıkarmak isteyince oturup aglıyor .
İ

İrem

29 Temmuz 2026 21:32
Kızıma 28 aylıkken tuvalet eğitimi vermeye başlamıştım aynısını yaptı asla çıkarmak istemedi bnde hazır değil demek ki diyip eğitimi 3. Günde sonlandırdım
D

Duygu Ö.

29 Temmuz 2026 21:35
Bende sadece teni temas etmek mi istemiyor acaba diye düşünüyorum cünkü cişini yapıyor hatta yaparken bakıyor sasırıyor ama ic camasırını cıkarmak istemiyor
M

Merve Ö.

29 Temmuz 2026 21:43
Kızım tuvalete alıştı fakat üzerinde kıyafet varken altına yapıyor yokken kendisi yapıyor
E

Ece T.

29 Temmuz 2026 21:52
Bezini klozete takın öyle yapsın
Ş

Şeyda K.

29 Temmuz 2026 22:32
2 yaş 4 aylık oğlum var,tuvalet eğitimine başladım ilk gün gece bi sefer çiş yaptı sonra sabaha kadar yapmadı gün içinde sıklıkla soruyorum hep huysuzlandı klozetine oturttuğumda bi damla ciş gördüğünde ağlıyor devamını yapmadan kalkıyor çişini çok tuttu karnı gergin ve huysuz olunca bezi tekrar bağladım iki gün boyunca kaka yapmayan oğlum bağlar bağlamaz yaptı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir