Tuvalet İletişimi
64 görüntüleme
D
Damla E. Y.
1 Temmuz 2025 08:35
merhaba, bebeğim 31+3 de doğdu şu an düzeltilmiş yaşı tam 1 aylık, takvim yaşı 3 ay. 1 haftadır yarı zamanlı tuvalet iletişimi yapıyoruz, uykudan uyanınca veya çok ıkındığında tuvalete tutuyorum çişini ve kakasını yapıyor aynı zamanda gazını da çıkarıyor fakat 1 buna başladığımızdan beri mi bilmiyorum huysuzlanmaya başladı aslında çok rahatlıyor öyle görünüyor ama daha bi ağlak olmaya başladı, bu durumu yaşayan var mı? ayrıca birkaç gündür nurse harveyin gaz damlasını kullanıyoruz acaba o mu rahatsız ediyor
R
Rananur D. ..
1 Temmuz 2025 08:39
Bende 5 aylıkken başladım. Aynı sorunu yaşadım ilk haftalarda gün boyu ağladığını bilirim. Gazını çıkartıyorum tuvaletini yaptırıyorum olmuyordu. Bir iki hafta böyle geçti. Altını kapattığımda da ağlıyordu. Son zamanlarda bıraktı ağlamayı. Alışma süreci olabilir.
D
Damla E. Y.
1 Temmuz 2025 08:40
hadi ya… ben sürekli ağladığı için ara verdim tam zamanlı yapıyordum simdi karnı tokken tuvaleti gelirse tutuyorum ağlamasına dayanamıyorum yani ama yine de huzursuz acaba büyüme sancıları mı🥹
R
Rananur D. ..
1 Temmuz 2025 08:44
Bebeğim 6 gün tuvaletini yapmıyordu tuvalet iletişiminden sonra en geç 2 günde bir yapıyor. Ek gıda döneminde 4 kere tuvalete kakasını yaptığını biliyorum. Tuvalet iletişimini bırakınca ağlaması durdu mu bebeğinizin?
D
Damla E. Y.
1 Temmuz 2025 08:55
uyanır uyanmaz tuvalete tutunca ağlıyordu hep emzirdikten sonra tutmaya başladım biraz daha iyi oldu bu seferde bazen kusabiliyor. emdikten sonra sürekli ıkınıyor kaşları ağzı yüzü kıpkırmızı oluyor tuvalete tutuyorum yapmıyor gazı mı var baska bir sey mi anlayamıyorum ya acaba emme ile mi alakalı ıkındığı için direkt gazına yordum ben ama