Tuvalet Egitiminde Gece
246 görüntüleme
E
Esra K.
11 Ağustos 2026 08:25
Merhaba kizim 3 yasında gunduz tuvaletimizi cok sukur 3 gunde tutmayi ogrenip 1 haftada tamamen ogrendi gunduz hic sıkıntı yok ama gece kaldırmazsam hala yatağına yapıyor geceyi nasıl alıstırdınız 2 kere kaldırıyorum ama o şekildede öğrenmez diyolar
B
Betül K.
11 Ağustos 2026 12:37
Biz de aynı durumdayız 3 yaşındayız gündüz sıkıntı yok gece 1 kez kaldırıyoruz uyuduktan 2 saat sonra; yoksa ıslatıyo altını;gece tuvalet eğitimi daha farklı diyor doktorlar,birkaç ay gece kaldırmaya devam edeceğiz siz de öyle yapın bence
E
Esra K.
11 Ağustos 2026 12:43
Biz de aynı durumdayız 3 yaşındayız gündüz sıkıntı yok gece 1 kez kaldırıyoruz uyuduktan 2 saat sonra; yoksa ıslatıyo altını;gece tuvalet eğitimi daha farklı diyor doktorlar,birkaç ay gece kaldırmaya devam edeceğiz siz de öyle yapın bence
S
Sema g.
11 Ağustos 2026 23:49
Bizde 3 yaş olacağız ama başlarda söylüyordu şimdi ben takip etmezsem altına yapıyor yada yapınca söylüyor. Hadi küçük tuvaleti böyle takip ediyorum neyse ama büyük tuvaletini hiç yapmıyor. Sonra da parça parça altına yapıyor. Çok zordayım. Bu nasıl düzelecek. Sürekli çamaşır değiştiriyorum parça parça yapa yapa bitirmeye kadar. Ama tuvalate yapmıyor. 1 defa yaptı gördü çok sevindi korkmadı da ama daha yapmıyor
E
Esra K.
12 Ağustos 2026 00:16
Bizde 3 yaş olacağız ama başlarda söylüyordu şimdi ben takip etmezsem altına yapıyor yada yapınca söylüyor. Hadi küçük tuvaleti böyle takip ediyorum neyse ama büyük tuvaletini hiç yapmıyor. Sonra da parça parça altına yapıyor. Çok zordayım. Bu nasıl düzelecek. Sürekli çamaşır değiştiriyorum parça parça yapa yapa bitirmeye kadar. Ama tuvalate yapmıyor. 1 defa yaptı gördü çok sevindi korkmadı da ama daha yapmıyor
S
Sema g.
12 Ağustos 2026 00:18
Biz ilk lazimlikla basladık ilk gun hic oturmak istemiyodu korkuyodu biseylerle oyalayip biraz oturup vakit gecirtip cisini yapmasini sagladim lazimliga ondan sonra korkusu gecdi surekli sordum cisin varmi diye yarim saatte bi 1 saatte bir lazimliga oturttum 5 dkka oyle alıstı kakasini yapacagi zaman kenarlara saklanıyodu bunu anladigim an hemen lazimliga oturttum oyle oyle alisti sonra tuvalete gectigimizde yaptikdan sonra sifonu cektirdikce hosuna gitti onada alisti yapmaya basladigini anladiginiz an oturtun biseylerle oyalayin alisacaktir mutlaka
E
Esra K.
12 Ağustos 2026 00:24
Bende anlıyorum senin kakan var hadi diyorum oturuyor ama yapmıyor bekledikçe de ağlıyor haliyle geri kaldırıyorum. Çişi yapıyor oturmasında sorun yok her oturmasında yapıyor ama kakasını altına kaçırdığı halde yapmıyor
S
Sema g.
12 Ağustos 2026 00:25
Her çocuk farklı sekillerde öğreniyor bizimde gece sıkıntımız var inşallah alışırlar bian önce
Yükleniyor...