Tuvalet Eğitiminde Bez
64 görüntüleme
B
Bebek A.
11 Temmuz 2025 12:35
27 aylık oğluma tuvalet eğitimi veriyorum. Ama yatarken bezliyorum. Bu yanlış mı?
B
Büşra T.
11 Temmuz 2025 20:17
Bezi çıkarttıktan sonra bir daha takmamanız gerekir alt açma bezi serebilirsiniz yatağına
B
Bebek A.
11 Temmuz 2025 20:21
Farkındayım aslında. Ama gece nasıl yapacağımı bilmiyorum. 2 saate bir tuvalete mi kaldırmalıyım? Uykusu açılırsa naparım bilmiyorum
F
Fatma S. ..
12 Temmuz 2025 15:33
Ben bir kere çıkardım bir daha ne gece ne gündüz hiç takmadım. 2 saat önce sıvı alımını kesin. Yatmadan önce rutin gibi tuvalet yaptırın Ona da alışsın. Ben hiç kaldırmadım çok şükür kaçırmamıştıda. Bakalım ne olacak diye bekledim açıkçası. Hepte öyle gittik. Ama siz isterseniz 1 kere kaldırın lazımlığı yanına götürün yaptığı gibi geri yatırırsanız açılmaz bence uykusu.
B
Bebek A.
12 Temmuz 2025 16:04
Teşekkürler 🌸 deneyecem
B
Bebek A.
12 Temmuz 2025 16:05
Peki dışarı çıkarken naptınız? Gezmeye gitmesek bile pazar market sağlık ocağı çıkmak gerekiyor.
F
Fatma S. ..
12 Temmuz 2025 16:19
İlk 1 hafta hiç çıkmadım. Sonrada yanımızda portatif lazımlık taşıdık ama Pek kullanmadık. Her zaman evden çıkmadan tuvalet yaptırıyorum. Dışarda da çok sıvı vermemeye çalışıyorum. Zaten meyvesuyu falan hiç bilmez o yüzden sadece susadığında biraz su içer. Kız benimki o yüzden poşet takılan lazımlık almıştım. Erkekler için suluk tarzında olanlar var.
B
Bebek A.
12 Temmuz 2025 16:31
Benimde suluk tarzında olanlardan almam gerekir sanırım. Sağolun🌸