Tuvalet Eğitimi ve Kaka Yapamama
163 görüntüleme
L
Leyla K.
7 Temmuz 2026 22:32
Kızım tam 3 yaşında uzun süredir fizyolojik olarak hazırdı aslında ama yeni kabul ettiği için başladık çişi çok güzel öğrendi tutup söylüyor, kakayı da ilk gün lazımlığa yaptı aslında ama 2. Gün biraz zorlandığı için yapamadı ve daha sonra korku başladı hiç yapamadı, şimdi kaka geldi bile demek istemiyor çok ağlıyor yapmaya çalışırken, bez tak beze yapıcam diyor ama bu da çok uzun sürer daha sonra bırakmak istemez diye çok korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım bana fikir verecek olan var mı :(

Hatice C. ..
7 Temmuz 2026 22:36
Bol bol konuşup sakince teşvik etmek sevdiği insanları örnek sunun bak oda buraya yapıyo altımıza yaparsak çok üzülür gibi gibi bizde 3 yaşız hala tam olarak bezden kurtulamadık ama enazından gece yatarken birde dışarı çıkışta onun dışında lazımlığa yapıyoruz arada korkunç bişey var oraya yapmıycam diye inatlaşsakta geneli iyiyiz şükür
Ö
Özge T.
7 Temmuz 2026 23:50
Akademisyen anne kakaloji kitabı falan vardı galiba öyle şeyler destek olabilir
L
Leyla K.
8 Temmuz 2026 14:15
Bol bol konuşup sakince teşvik etmek sevdiği insanları örnek sunun bak oda buraya yapıyo altımıza yaparsak çok üzülür gibi gibi bizde 3 yaşız hala tam olarak bezden kurtulamadık ama enazından gece yatarken birde dışarı çıkışta onun dışında lazımlığa yapıyoruz arada korkunç bişey var oraya yapmıycam diye inatlaşsakta geneli iyiyiz şükür
L
Leyla K.
8 Temmuz 2026 14:16
Akademisyen anne kakaloji kitabı falan vardı galiba öyle şeyler destek olabilir

Hatice C. ..
8 Temmuz 2026 14:58
Çok teşekkür ederim cevabınız için, sakince konuşup anlatmaya çalışıyorum çok sevdiği kuzeni var onu örnek gösteriyorum ama bir kere korktuğu için korkusu devam ediyor onu atlatmamız lazım nasıl yapacağımı bilmiyorum en sonunda pes edip kakası için bezi takıcam galiba dayanamıyorum çünkü öyle ağlamasına

Hatice C. ..
8 Temmuz 2026 15:00
Çok teşekkür ederim cevabınız için, sakince konuşup anlatmaya çalışıyorum çok sevdiği kuzeni var onu örnek gösteriyorum ama bir kere korktuğu için korkusu devam ediyor onu atlatmamız lazım nasıl yapacağımı bilmiyorum en sonunda pes edip kakası için bezi takıcam galiba dayanamıyorum çünkü öyle ağlamasına
Yükleniyor...